Fizica cuantica (partea 1)

Social Media
  •  
  •  
  •  

fizicacuantica10Partea spirituala a fizicii cuantice

Ce este mai exact Fizica Cuantica, spiritual? Fizica cuantica este pur si simplu o stiinta care studiaza si explica cum totul in aceasta lume incepe sa existe pornind de la aspectul fizic al tuturor evenimentelor, conditiilor si circumstantelor in Univers si separarea lor in componentele lor cele mai simple, incercand sa descopere Sursa de unde deriva.

Chiar daca sunteti sau nu constienti de asta, Fizica Cuantica, Spiritualitatea, gandurile tale, emotiile si succesul sau insuccesul sunt toate strans corelate si interconectate.

Sa incercam sa dezvoltam o intelegere mai profunda a cum se face ca Fizica Cuantica, mai specific Mecanica Cuantica determina rezultatele din viata voastar si lumea din jurul vostru. Pentru multi, dezvoltarea unei intelegeri minimale a FC va determina intarirea a ceea ce este deja cunoscut la un anumit nivel al constiintei, cu referire la modul cum numeroasele evenimente si circumstante din viata de zi cu zi devin realitate.

In ciuda preferintelor voastre religioase actuale (sau a lipsei lor) sau a nivelului de cunostinte stiintifice pe care le aveti, aceste cunostinte de baza privind FC va vor oferi posibilitatea sa va construiti fundatia necesara si solida a “constiintei” pentru a incepe sa construiti si sa va experimentati viata constient si cu scop in modul in care doriti.

Bazele Fizicii Cuantice. Ce este fizica cuantica?

Fizica Cuantica este studiul a cum, ce si de ce tot ce formeaza Universul precum si tot ce este in el, cele vazute si nevazute, sunt derivate, formate, obtinute.

Este un studiu detaliat a ceea ce este cunoscut ca Mecanica Cuantica, care determina modul in care totul in cosmos a aparut incepand cu nivelul atomic si sub-atomic. E un studiu al caramizilor Universului. Fizica Cuantica consta in analizarea lucrurilor care sunt experimentate in viata in forme variate si urmarirea lor inapoi de la originea lor: Energia.

Asa cum majoritatea am aflat in gimnaziu, tot ce putem vedea in lumea fizica este format din molecule. Fizica Cuantica a luat aceste mici minuni (moleculele) si le-a studiat in compozitia lor si a dezvoltat abilitatea de a studia numeroasele lucruri din care sunt formate (particule subatomice).

Urmatorul pas in constitutia unei molecule este atomul. Urmatoarea unitate ce constituie un atom sunt particulele subatomice, care constau in fotoni, leptomi, electroni, neutroni, etc.

Doar pana aici a putut patrunde FC in profunzimea materiei, pana la nivelul subatomic. Desi inca mai sunt multe de descoperit, veti intelege in curand ca ceea ce a fost descoperit deja pana la acest moment este tot ceea ce va trebuie sa stiti pentru a incepe sa faceti schimbari dramatice in relatie cu experienta voastra in viata, pentru implinirea si armonia vietii pe care oricine si-o doreste.

Lasă un comentariu