Feriti-va de laptele pasteurizat din magazine, caci acesta va imbolnaveste grav!

Social Media
  •  
  •  
  •  

Adevarul socheaza inca o data. Un studiu al Universitatii Harvard arata ca laptele pasteurizat, produs in fabricile de procesare a laptelui, cauzeaza cancere hormonale, scrie site-ul Alliance for Natural Health. Vinovata de aceasta descoperire socanta o reprezinta alimentatia cu nutreturi concentrate a vacilor din ferme, care face ca laptele sa contina niveluri periculoase de estron sulfat, un compus estrogen legat de cancerele testiculare, de prostata si de sani.

Dr. Ganmaa Davaasambuu şi colegii sai au identificat drept vinovat laptele din asa-zisele ferme moderne (caci in ziua de astazi prin “modern” se intelege “a fi toxic”). Comparativ cu laptele din “inapoiata” Mongolie, laptele pasteurizat din fabricile moderne de lactate contin pana la de 33 de ori mai mult de estron sulfat.

Evaluand datele din intreaga lume, dr. Davaasambuu si colegii sai au identificat o legatura clara intre consumul de lapte cu estrogenul mai sus mentionat si frecventa aparitiei cancerelor hormonale. Cu alte cuvinte, contrar a ceea ce spun oficialitatile din SUA sau din alte tari ale lumii, laptele procesat in fabricile de lactate nu este un produs sanatos, fiind direct implicat in producerea de cancer. “Laptele pe care noi il bem azi este destul de diferit fata de ceea ce beau stramosii nostri”, spune dr. Davaasambuu. “Laptele de azi nu poate fi alimentul perfect al naturii.”

Pe de alta parte, studiul a aratat ca laptele provenind de la vacile care pasuneaza natural si sunt hranite cu furaje naturale imbunatatesc digestia, vindeca anumite boli si stimuleaza imunitatea generala, putand ajuta la prevenirea cancerului. Dar, guvernele lumii nu vor sa ne lase sa ne hranim sanatos, ci vor sa ne intoxice cu alimente din ce in ce mai artificiale, create in laboratoarelor marilor corporatii din domeniul agriculturii. De exemplu, in SUA, exista un proiect de lege privind fermele (“Farm Bill”) care acorda mai multe subventii fermierilor care isi hranesc vitele cu furaje modificate genetic, in defavoarea celor care isi hranesc vacile in mod natural. Scopul: obtinerea de profituri uriase ale marilor corporatii din domeniu (gen Monsanto), dar si reducerea numarului populatiei prin contactarea de boli mortale, prin folosirea acestor alimente toxice.

P.S. Romania inca are noroc ca are o populatie mare de tarani ce hranesc vacile in mod natural, si astfel ca laptele este unul sanatos. De aceea, va racomandam sa folositi laptele de la tarani si sa uitati de laptele procesat din marile lanturi de supermarketuri.

5 comentarii la „Feriti-va de laptele pasteurizat din magazine, caci acesta va imbolnaveste grav!”

  1. Articolul este eronat in parte.Am lucrat la control alimente ,deci:adevarat despre furaje dar eronat cu pasteurizarea:si laptele taranilor este pasteurizat (cel care il gasiti pe rafturi ma refer).deci un lapte pasteurizat nu inseamna neaparat ca vaca nu ar fi pasunat natural.Pasteurizarea e una,omogenizarea e alta problema,asta in afara articolului.Omogenizarea produce fenomenul de leaky gut,lucru f grav.Cautati pe google caci mi-e lene sa mai scriu aici.
    PS:cunosc procesator care pasteurizeaza doar lapte colectat de la tarani,neavand in zona furnizor in sistem intensiv

  2. Sa fim seriosi, cine ar avea curajul acela, sa bea laptele, chiar si dupa 6 luni (atat are terment , laptele UHT, pasteurizat) Iar cele de comsum intre 20 si 30 de zile, iar si acela este pasteurizat! Deci hrana noastra cea de toate zile, este compromisa…la fel ca vietile noastre cazute in pacat, daca nu vom trai altfel si nevom pocai cu adevarat asa cum zice Biblia, nu vorbesc despre o religie ci de o viata traiata in sfintinie, caci cred ca in ziua aceea a judecatii nu vom fii intrebati ce religie am fost , ci cum am trait, asta conteaza cel mai mult!

  3. Pingback: Dovezi stiintifice medicale care demonstreaza ca produsele lactate (lapte si braza) sint extrem de nocive pentru corpul uman. Stomacul nu are enzime pentru a digera proteina galactoza din lapte! Asta provoaca zeci de boli grave cunoscute de 20 de ani si a

Lasă un comentariu