Almeea
Orgoni Crystal

 
1

Detoxifierea dupa vaccinare: cum sa indepartati toxinele si metalele grele din organism dupa ce ati fost nevoiti sa va vaccinati

vaccinIn cazul in care alegeti sa va vaccinati (sau credeti ca nu aveti de ales), este timpul pentru detoxifiere. Acesta nu este un articol pentru a dezbate eficacitatea vaccinurilor, ci pur si simplu pentru a sti cum sa abordati toxicitatea vaccinarii si sa eliminati toxinele.

Indiferent de care este pozitia voastra privind vaccinarile, orice persoana rationala nu poate nega faptul ca ingredientele din vaccinuri sunt toxice. De fapt, aproape fiecare ingredient din vaccin este toxic pentru organismul uman. Cele mai multe vaccinuri sunt injectate direct in corpurile noastre, permitand ingredientelor sa intre direct in fluxul nostru sanguin, aceasta fiind o abordare si mai periculoasa.

Ingredientele vaccinurilor (adjuvanti si conservanti) si substantele utilizate in procesul de fabricatie includ: zaharoza, fructoza, dextroza, fosfat de potasiu, ser fetal de bovina, bicarbonat de sodiu, glutamat monosodic, hidroxid de aluminiu, clorura de benzetoniu, sulfat de potasiu aluminiu, peptona, formaldehida, tiomersal, sulfat de amoniu, formaldehida, glutaraldehida, ser de vitel, fosfat de aluminiu, sulfat de hidroxfosfat si etanol. Vaccinarile contin si multe minerale anorganice, vitamine, aminoacizi, saruri si zaharuri.

Evident, acest cocktail de metale grele, conservanti si alti compusi anorganici, dintre care majoritatea nici macar nu se gasesc in natura, ajung direct in fluxul sanguin. O mare parte din aceste substante nu vor parasi corpul… si de aceea aveti nevoie sa luati mai multe masuri.

Mancati alimentele potrivite

Pentru a scapa de toxinele (inclusiv de metalele grele) din corp, dupa ce ati fost vaccinati, trebuie sa tineti o dieta sanatoasa, din care nu trebuie sa lipseasca urmatoarele: coriandrul, cojile de citrice, spirulina, usturoiul si fructele de avocado. Mancati cat mai multe legume in fiecare zi si evitati zaharul, precum si alimentele prelucrate si rafinate.

Zaharurile sunt prezente in vaccinuri, si se cunoaste faptul ca zaharurile suprima sistemul imunitar. Zaharurile constituie hrana pentru paraziti, virusuri, fungi, bacterii si orice alte microorganisme daunatoare corpului uman. Aceste zaharuri calatoresc prin vasele de sange, si astfel, daca exista o infectie, o distribuie prin tot corpul. In afara de usturoi, foarte bune in curatarea sangelui sunt uleiul de oregano si echinacea. Astfel, sangele va va fi purificat, veti elimina toxinele si va reparati sistemul imunitar.

In plus fata de aceste alimente amintite mai sus, un complex de vitamina B este recomandat timp de cateva saptamani dupa vaccinare, pentru imunizare. Formaldehidele si metalele, cum ar fi mercurul si aluminiul, se asimileaza mai greu in prezenta vitaminelor B.

Beti multe lichide

Incercati sa beti cat mai multe lichide, in speciala apa, care are rolul de a curata sangele de metale grele, toxine si impuritati (in afara de scaderea tensiunii arteriale). De asemenea, beti cat mai multa limonada (apa si lamaie), citricele avand si ele un rol important in detoxifierea organismului.

Faceti zilnic exercitii fizice

Deplasarea, exercitiile fizice ajuta foarte mult la detoxifierea organismului. De asemenea, o respiratie corecta ajuta la scaparea de toxine (se spune ca intre 70 si 80% din toxine se elimina din trup prin plamani, odata cu respiratia). De asemenea, pielea este urmatorul organ cel mai important in ceea ce priveste eliminarea toxinelor, prin urmare, avem nevoie sa transpiram si sa facem exercitii (sa sarim coarda, sa facem genoflexiuni, drumetii etc.). De asemenea, ideala ar fi si sauna.

Hidroterapia cu apa rece si apa fierbinte

Apa calda creste fluxul sanguin la suprafata corpului; apa rece conduce sangele de la suprafata la mijlocul corpului. Alternand apa calda cu apa rece, creste fluxul sanguin si se accelereaza circulatia. Acesta aduce sange proaspat cu oxigen si substante nutritive la organe si glande, si transporta mai departe toxinele si deseurile.

 


 
banner