luni, ianuarie 30, 2023
AcasăFranturi de realitateDe peste 80 de ani se cunoaste adevarata cauza a cancerului, dar...

De peste 80 de ani se cunoaste adevarata cauza a cancerului, dar mafia din industria medicalo-farmaceutica nu doreste vindecarea completa a acestei boli!

De peste 80 de ani se cunoaste adevarata cauza a cancerului, dar mafia din industria medicalo-farmaceutica nu doreste vindecarea completa a acestei boli!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

celule boalaCastigatorul Premiului Nobel, Dr. Otto H. Warburg, si-a dedicat viata studierii cauzei aparitiei cancerului. Dr. Warburg a fost unul dintre cei mai de seama biologi ai secolului XX, cel care a descoperit ca principala cauza a cancerului o reprezinta prezenta unei aciditati prea mari in organism, ceea ce inseamna ca pH-ul din organism este sub nivelul normal de 7.365, ce constituie o stare acidica.

Warburg a investigat metabolismul tumorilor si respiratia celulelor si a descoperit ca celulele canceroase se mentin si se inmultesc intr-un pH mai mic, la nivelul 6.0, ca urmare a productiei crescute de acid lactic si CO2. Omul de stiinta credea cu tarie ca exista o relatie directa intre pH si oxigenul. Un pH mare, care este unul de natura alcalina, inseamna o concentratie mai mare de molecule de oxigen, in timp ce un pH mai mic, care este unul acid, inseamna concentratii mai scazute de oxigen … oxigenul este necesar pentru a mentine celulele sanatoase.

In 1931, Dr. Warburg a primit Premiul Nobel pentru Medicina pentru aceasta descoperire importanta. El a declarat, „tesuturile canceroase sunt acide, in timp ce tesuturile sanatoase sunt alcaline. Apa se imparte in ioni de H + si OH-, si daca exista exces de H+, aceasta este acida, iar daca exista un exces de ioni OH-, atunci este alcalina”.

In lucrarea sa „Metabolismul tumorilor”, Warburg a demonstrat ca „toate formele de cancer sunt caracterizate prin doua conditii de baza: acidoza si hipoxie (lipsa de oxigen). Lipsa de oxigen si acidoza sunt doua fete ale aceleiasi monede: daca ai una, o ai si pe cealalta. Toate celulele normale au o cerinta absoluta pentru oxigen, dar celulele canceroase pot trai fara oxigen – o regula fara exceptie. Daca privati o celula de 35% din oxigenul necesar pentru 48 de ore, aceasta poate deveni canceroasa.”

Dr. Warburg a spus clar faptul ca principala cauza a cancerului este deficitul de oxigen, care creeaza o stare acida in corpul uman. Dr. Warburg a descoperit, de asemenea, ca celulele canceroase sunt anaerobe (nu respira oxigen) si nu pot supravietui in prezenta unor niveluri ridicate de oxigen, asa cum se gasesc intr-o stare alcalina.

Din pacate, toate aceste descoperiri de baza nu au mai fost promovate incepand din anii 30, intrucat, cunoscand toate aceste cercetari, un tratament eficace impotriva cancerului ar fi usor de realizat. De ce nu s-a realizat de atunci un tratament eficace? Simplu… pentru ca toata industria medicalo-farmaceutica a avut tot interesul sa nu vindece aceasta boala grava, ci sa ofere un „pseudotratament” extrem de scump si extrem de profitabil pentru ea, si nu pentru pacienti.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

4 Comments