Almeea

 
Facebook

 
Orgoni Crystal

 
11

Datele istorice ne arata ca vaccinurile sunt facute degeaba! Declinul bolilor infectioase din ultimul secol se datoreaza cresterii nivelului de trai si nu vaccinurilor…

vaccinurile sunt periculoaseVaccinurile chiar ne protejeaza impotriva virusilor si bolilor asa cum ele pretind? Daca ne uitam la informatiile oferite de carti si mass-media traditionala, se pare ca da, dar nimeni pana in prezent nu si-a pus intrebarea cat de eficiente sunt cu adevarat aceste vaccinuri. Si, daca ne uitam la datele istorice privind eficacitatea vaccinurilor, vom afla ca ele nu sunt deloc responsabile pentru declinul bolilor in ultimii 150 de ani.

* In jurul anului 1870, 98% din populatia Angliei, cu varsta cuprinsa intre 2 si 50 de ani, era vaccinata impotriva variolei. Si totusi intre 1871 si 1872 in Anglia a avut loc o epidemie cumplita de variola, care a facut 45.000 de morti. Tot in aceeasi perioada, in Germania, unde exista o rata de 96% din populatie vaccinata, s-au semnalat peste 125.000 de decese din cauza variolei.

* In Germania, desi incepand cu 1940 s-a realizat o campanie in masa de vaccinare impotriva difteriei, pana in 1945 s-au semnalat peste 250.000 de cazuri de imbolnaviri cu difterie.

* In 1967, Ghana a fost declarata de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii drept tara “libera de pojar”, ca urmare a vaccinarilor masive intreprinse. Si totusi, in 1972, Ghana a experimentat o revenire masiva a pojarului, cu cea mai ridicata rata de mortalitate.

* In Marea Britanie, intre 1970 si 1990 s-au inregistrat peste 200.000 de cazuri de tuse convulsiva la copiii vaccinati impotriva acestei boli.

* In anii 70, in India a fost incercat un vaccin impotriva tuberculozei. Rezultatul? Mai multe cazuri a fost semnalate in cazul persoanelor vaccinate decat pentru cele nevaccinate.

* In 1977, Dr. Jonas Salk, cel care a dezvoltat primul vaccin impotriva poliomelitei, a recunoscut ca vaccinarea de masa anti-poliomelita a fost principala cauza pentru izbucnirea celei mai mari epidemii de poliomelita din istoria Statelor Unite.

* In 1979, Suedia a abandonat vaccinul impotrivei tusei convulsive ca urmare a ineficientei sale. Din cele 5.140 de cazuri de tuse convulsiva inregistrate in 1978, 84% dintre pacienti erau deja vaccinati de trei ori!

* In februarie 1981, un studiu realizat de “Revista Asociatiei Medicale Americane” a relevat faptul ca 90% din obstreticieni su 66% din medicii pediatri refuza sa se vaccineze impotriva rubeolei.

* Intre 1988 si 1989, in Oman a aparut o epidemie de poliemelita in randul a mii de copii deja vaccinati impotriva acestei boli. Regiunea cu cea mai mare rata de infectare era regiunea cu cea mai mare rata de vaccinare; din contra, acolo unde s-au vaccinat cei mai putini copii, acolo rata de infectare cu aceasta boala era cea mai redusa!

* In numarul din iulie 1994 al “Revistei de Medicina New England” s-a descoperit faptul ca peste 80% din copiii sub 5 ani au prezentat tuse convulsiva desi fusesera vaccinati.

* Intr-un articol din 1990 al “Revistei Asociatiei Medicale Americane” privind pojarul, se spune: “Desi peste 95% din copiii din Statele Unite sunt vaccinati impotriva pojarului, totusi epidemii masive ale acestei boli continua inca sa apara in scoli, in majoritatea cazurilor la copiii deja vaccinati.”

E adevarat totusi ca in ultimul secol multe boli infectioase care faceau ravagii in trecut au disparut sau s-a diminuat. Acest lucru se datoreaza vaccinurilor? Nu, iar dr. Andrew Weil, in cartea sa “Sanatate si vindecare” o spune foarte bine: “Multi oameni cred ca victoria impotriva bolilor infectioase din ultimul secol s-ar datora vaccinurilor. De fapt, holera, febra tifoida, tetanosul, difteria, tusea convulsiva etc. au intrat in declin inaintea vaccinarii, si asta ca urmare a imbunatatirii conditiilor de igiena a populatiei (apa, canalizare, securitatea alimentara)”.

Interesant e faptul că aceeaşi idee o găsim şi la un fost cercetător din domeniul industriei vaccinurilor, care spunea că “Am descoperit ca declinul bolilor se datoreaza de fapt imbunatatirii conditiilor de trai. Apa mai curata. Sisteme moderne de canalizare. Hrana mai buna, mai proaspata. Reducerea saraciei. Germenii sunt intr-adevar peste tot, insa daca suntem sanatosi nu contactam bolile atat de usor”. Citiţi mai multe în acest articol: Conspiratia vaccinurilor: un expert in domeniu ne avertizeaza cat de periculoase sunt vaccinurile.


 
banner