Almeea
Orgoni Crystal

 
15

Da, e adevarat! Cazul incredibil al unei femei care si-a vindecat cancerul doar cu o simpla cura de morcovi!

suc de morcoviAnn Cameron, o autoare a 15 carti despre copii, s-a vindecat de cancer stadiul 4 doar cu o simpla cura de suc de morcovi! Iata ce spune ea: “Cred, din experienta personala, ca morcovii pot vindeca foarte bine cancerul, rapid, fara chimioterapie, radiatii sau alte schimbari dietetice”.

Iata povestea sa incredibila. Pe 6 iunie 2012, Ann a suferit o operatie de cancer, de stadiul 3. Ea nu a vrut apoi sa auda de chimioterapie, si chiar se simtea mai bine pana pe 6 noiembrie 2012, cand un computer tomograf de rutina i-a aratat ca, in afara de cancerul de colon care i-a reaparut, acesta a metastazat si la plamani, femeia suferind acum si de cancer de plamani. Doctorul ei i-a prezis o speranta de viata cuprinsa intre 2 si 3 ani.

A fost sfatuita sa faca chimioterapie, dar sa nu se astepte ca speranta sa de viata sa fie mai mare. Ana nu s-a dat batuta, asa ca a inceput sa caute intensiv orice tratament alternativ care ar putea-o vindeca. Astfel, ea a intalnit un barbat care i-a povestit cum s-a vindecat el de cancer doar cu ajutorul morcovilor, consumand zilnic 2,5 kg de suc de morcovi. Pe 17 noiembrie 2012, Ann a inceput cura zilnica de suc de morcovi, in speranta ca o va ajuta.

Ann nu a facut chimioterapie, si nici raze; a continuat sa manance si alte lucruri, in afara de sucul de morcovi, inclusiv carne si inghetata. Ann a spus: “Nu recomand inghetata in cazul cancerului, dar am vrut sa mentionez faptul ca a bea suc de morcovi a fost singura schimbare din viata mea, in afara de rugaciuni si de energiile pe care le-am obtinut de la bunii mei prieteni”.

Pe 7 ianuarie 2013, dupa o noua tomografie, la 8 saptamani dupa cura de morcovi, a rezultat ca tumorile canceroase n-au mai crescut, iar unele chiar au scazut putin. In martie 2013, o alta tomografie a aratat descresterea accentuata a tumorilor. Pe 30 iulie 2013, cancerul s-a retras total!

Morcovul contine  falcarinol, un antoxidant puternic, care si-a dovedit proprietatile sale anticanceroase. In plus, morcovul este folositor si in alte boli… de aceea va recomandam sa consumati cat mai mult suc natural de morcovi!

 
banner