Almeea

 
Facebook

 
Orgoni Crystal

 
7

Conspiratia vaccinurilor: un expert in domeniu ne avertizeaza cat de periculoase sunt vaccinurile

De peste 2 secole, vaccinurile sunt folosite in intreaga lume, ca fiind de nelipsit din sistemul medical mondial. Multi cred ca vaccinurile sunt utile pentru sanatatea oamenilor, dar nu toti sunt de acord cu aceasta idee. Va prezentam un fost angajat in industria vaccinurilor care a acceptat sa vorbeasca despre pericolul vaccinarii. Dr.„Mark Randall” este pseudonimul unui fost cercetator care a lucrat timp indelungat pentru laboratoarele principalelor centre farmaceutice, precum si pentru Institutele Nationale de Sanatate ale Guvernului SUA. Acesta este in prezent pensionar si a acceptat cu greu sa dezvaluie aceste lucruri.

Interviul care urmeaza este deosebit de important nu numai pentru faptul ca dr. Randall cunoaste indeaproape pericolele vaccinarii, ci si pentru ca dezvaluie trucurile si intelegerile intre guvern si industria vaccinurilor – chiar cele doua institutii care incearca sa castige increderea americanilor.

Intrebare: Ati fost intr-o vreme convins de faptul ca vaccinul reprezenta dovada progresului medicinii?

Raspuns: Da, am fost, chiar am ajutat la dezvoltarea unor vaccinuri, insa nu o sa va spun care.

I: Credeti ca oamenii ar trebui sa aiba libertatea de a alege intre a se vaccina si a nu se vaccina?

R: La nivel politic, da. La nivel stiintific insa, cred ca lumea trebuie in primul rand sa fie foarte bine informata pentru a putea face o alegere buna. Una e sa afirmi ca este bine sa oferi libertatea de a alege si alta e sa trebuiasca sa alegi atunci cand esti inconjurat doar de minciuni. Si apoi, daca FDA („Agentia Americana pentru Evaluarea Medicamentelor si a Produselor Alimentare”) ar fi condusa de oameni cinstiti si corecti, atunci aceste vaccinuri nu ar fi autorizate, ci ar fi investigate in cele mai mici detalii.

I: Exista totusi cercetatori in medicina care afirma ca, in ansamblu, regresul pe care l-au cunoscut bolile in general nu se datoreaza vaccinarii.

R: Da, stiu. Multa vreme am ignorat munca acestora.

I: De ce?

R: Deoarece mi-a fost frica de ceea ce as fi putut descoperi. Pana la urma eu eram implicat in crearea vaccinurilor, bunastarea mea depindea oarecum de munca pe care o depuneam.

I: Si apoi ce s-a intamplat?

R: Am demarat propriile mele investigatii.

I: Si la ce concluzie ati ajuns?

R: Am descoperit ca declinul bolilor se datoreaza de fapt imbunatatirii conditiilor de trai.

I: La ce conditii va referiti?

R: Apa mai curata. Sisteme moderne de canalizare. Hrana mai buna, mai proaspata. Reducerea saraciei. Germenii sunt intr-adevar peste tot, insa daca suntem sanatosi nu contactam bolile atat de usor.

I: Ce ati simtit atunci cand ati vazut rezultatele propriei investigatii?

R: Disperare. Atunci am realizat ca lucram intr-un sector ce se baza pe un munte de minciuni.

I: Sunt unele vaccinuri mai periculoase decat altele?

R: Da. Vaccinul anti difterie – tetanos – pertusis de exemplu, sau vaccinul anti rujeola, rubeola si oreion. Exista chiar si loturi din acelasi vaccin care pot fi mai periculoase decat altele din loturi diferite. Din punctul meu de vedere toate vaccinurile sunt periculoase.

I: Din ce cauza?

R: Sunt mai multe motive. In primul rand, acestea obliga sistemul imunitar la un proces ce pare sa compromita presupune ca ar trebui sa o previna.

I: De ce ni se prezinta statistici care par sa demonstreze eficienta nemaipomenita a vaccinului in eradicarea bolilor?

R: Va intrebati de ce? Ca sa creeze iluzia ca aceste vaccinuri ar fi folositoare. Daca un vaccin suprima simptomele vizibile ale unei boli cum ar fi rujeola, toata lumea considera ca vaccinul este un real succes. Insa ceea ce nu se vede este faptul ca vaccinul poate afecta sistemul imunitar. Si daca vaccinul respectiv mai provoaca si alte boli – de exemplu meningita – acest fapt este ascuns, caci nimeni nu crede ca un vaccin poate face acest lucru. Legatura dintre vaccin si boala este trecuta cu vederea.

I: Se spune ca vaccinul anti-variola a eradicat variola din Anglia.

R: Da. Insa daca studiem mai atent statisticile observam ca lucrurile stau cu totul altfel.

I: Si anume?

R: Au fost orase in Anglia unde persoanele nevaccinate nu au contractat boala tot asa cum au fost si locuri unde au existat epidemii de variola desi persoanele au fost vaccinate. Si oricum, boala era deja in declin inainte ca vaccinul sa fie introdus.

I: Cu alte cuvinte, vreti sa spuneti ca tot ceea ce ni s-a spus pana acum nu au fost decat niste minciuni?

R: Exact. Toate informatiile oferite au fost aranjate pentru a convinge oamenii de siguranta si eficienta de netagaduit a vaccinurilor.
Majoritatea oamenilor nu cunosc faptul ca la fabricarea vaccinurilor poliomielitice, a vaccinurilor anti-rubeola, oreion, adenovirus si a celor impotriva hepatitei A s-au folosit tesuturi de fetus avortat. Publicul traieste cu impresia ca aceste laboratoare sunt cele mai curate locuri din lume, cand de fapt nu e deloc asa. Exista mereu cate un caz de contaminare. Vaccinurile sunt in permanenta expuse contaminarii, in vaccinuri ajung tot felul de reziduuri.

I: Imi puteti spune ce substante contaminante ati intalnit pe parcursul indelungatei dumneavoastre cariere in domeniul vaccinurilor?

R: Bineinteles. O sa va prezint cateva dintre substantele cu care eu sau colegii mei am avut de-a face. Aici este o lista partiala.
In vaccinul pentru pojar, Rimavex, am gasit diferite virusuri specifice gainilor. In vaccinul pentru poliomielita am gasit achantamoeba, sau asa numita amoeba „mancatoare de creier” si citomegalovirusul simian. In vaccinul anti-rotavirus am gasit virusul simian. In vaccinul MMR am descoperit diferiti virusi producatori de cancer. In vaccinul pentru antrax am gasit diferite micro-organisme. In mai multe vaccinuri am descoperit inhibitori enzimatici deoasebit de periculosi. In vaccinul pentru rubeola am gasit virusi specifici cainilor, ratelor si iepurilor. In vaccinul antigripal am gasit virusul leucozei aviare, iar in vaccinul MMR – pestivirus.

I: Sa inteleg ca toate aceste substante sunt de fapt contaminanti care in mod normal nu ar avea ce cauta in vaccinurile respective?

R: Intr-adevar. Si daca mai luam in calcul si cat sunt de nocive aceste substante, …dar de fapt nu se stie acest lucru, caci nu au fost efectuate nici un fel de teste in acest sens. Totul este lasat la voia intamplarii. Fiecare dupa cum ii este norocul. Majoritatea oamenilor nu cunosc nici faptul ca la fabricarea vaccinurilor poliomielitice, a vaccinurilor anti rubeola, oreion, adenovirus si a celor impotriva hepatitei A s-au folosit tesuturi de fetus avortat. Am descoperit de mai multe ori in acele vaccinuri virusul poliomielitei precum si anumite fragmente ce presupun ca sunt fragmente bacteriologice provenite de la acele tesuturi fetale. Atunci cand testam vaccinul pentru a gasi substante contaminante, „materialele” gasite ne pot provoca adevarate batai de cap. Stim ca prezenta acelor substante in vaccinuri nu este normala, insa cand vine vorba de identificarea lor, suntem pusi in dificultate, nu putem spune cu exactitate cu ce fel de substante avem de-a face. Eu am gasit ceea ce presupun ca ar fi un „fragment” minuscul de par si mucus. Am gasit, de asemenea, ceea ce ar putea fi numit „proteina straina” – iar asta ar putea insemna orice – chiar si proteina din virusuri. Va dati seama cum m-am simtit eu? Si retineti ca toate aceste materiale intra direct in sange, fara sa treaca prin sistemul imunitar.

I: Cum au fost receptate descoperirile dumneavoastra?

R: De obicei m-am lovit de atitudinea „Nu-ti face griji… e normal”. In fabricarea vaccinurilor se folosesc tesuturi de origine animala; de aici contaminarea de care vorbeam. Nici nu mai vorbesc de substante chimice ca formaldehida, mercur si aluminiu, folosite in mod curent in vaccinare, pe post de conservanti.

I: Toate aceste informatii sunt socante.

R: Da, si am mentionat doar substantele biologice. Cine stie cate or mai fi. Exista si altele pe care nu le gasim pentru ca nu stim nici macar ce sa cautam. Daca la fabricarea unui vaccin se foloseste sa zicem tesut de pasari, credeti ca stie cineva cati germeni ar putea fi in acel tesut? Nimeni nu poate identifica acei germeni si nici efectele pe care le-ar putea avea asupra oamenilor.

I: Ce ar mai fi dincolo de problema legata de puritatea vaccinurilor?

R: Dincolo de aceasta, ne confruntam cu parerea preconceputa ca vaccinurile stimuleaza sistemul imunitar sa creeze conditiile propice dezvoltarii imunizarii. Aceasta premisa este gresita. Nu asa stau lucrurile de fapt. Se presupune ca vaccinarea creeaza anticorpi care ofera indirect protectie impotriva bolii. Sistemul imunitar este insa mult mai amplu si nu se reduce doar la anticorpi si celulele „ucigase” ale acestora. Am putea spune chiar ca intregul organism este un sistem imunitar. Astfel se explica si faptul ca in mijlocul unei epidemii exista persoane care raman neafectate de boala.

I: Cum pot fi „contrafacute” statisticile referitoare la vaccinuri?

R: Sunt mai multe metode. Sa presupunem, de exemplu, ca 25 de persoane care tocmai au fost vaccinate impotriva hepatitei B se imbolnavesc de hepatita. Hepatita B este de fapt o boala a ficatului care nu este neaparata nevoie sa se numeasca exact hepatita. Diagnosticul poate fi schimbat. In acest fel se poate ascunde cauza reala a problemei.

I: Si acest lucru chiar se intampla?

R: Tot timpul. Trebuie sa se intample, din moment ce doctorii presupun din start ca este imposibil ca persoanele vaccinate sa se imbolnaveasca, caci vaccinul le ofera imunitate la boala respectiva. Doctorii pornesc de la aceasta presupunere si se creeaza astfel un rationament circular, un sistem inchis, care nu admite nici o greseala. Daca o persoana vaccinata impotriva hepatitei se imbolnaveste de hepatita sau de alta boala, se presupune automat ca aceasta nu are nicio legatura cu vaccinul.

I: Pe parcursul intregii cariere in industria vaccinurilor ati intalnit vreun doctor care sa recunoasca faptul ca vaccinarile puneau unele probleme?
R: Nici macar unul. Au fost cativa (cercetatori din cadrul companiilor de medicamente) care au avut indoieli cu privire la munca pe care o depuneau, insa niciunul nu ar fi recunoscut public acest lucru, nici macar in cadrul companiei din care faceau parte.

I: Ati discutat vreodata cu colegii din industria vaccinarii pe tema pe care o dezbatem acum?

R: Da, am discutat.

I: Si ce s-a intamplat?

R: Mi s-a spus sa imi tin gura. Mi s-a spus clar ca ar trebui sa imi vad de treaba si sa las uitarii indoielile. De cateva ori. Colegii au incercat sa ma evite caci se temeau ca ar putea fi considerati „vinovati prin asociere”. Pana la urma am renuntat, am fost mai precaut, caci nu doream sa imi creez probleme.

I: Daca vaccinurile chiar sunt primejdioase, de ce mai sunt administrate?

R: In primul rand nu asa trebuie pusa problema: „daca vaccinurile sunt daunatoare”, deoarece este clar ca sunt daunatoare. Ceea ce este mai greu de demonstrat este daca acestea sunt daunatoare in cazul acelor persoane care nu par a fi afectate de vaccin. In acest sens ar trebui sa se efectueze cercetari, insa acest lucru nu se petrece. Cercetatorii ar trebui sa incerce sa descopere un fel de grafic, care sa arate exact cum actioneaza vaccinurile in corp din momentul in care sunt administrate. Acest tip de cercetare nu a fost inca efectuat. In ceea ce priveste motivul pentru care inca mai sunt administrate vaccinurile, am putea vorbi cateva zile despre acest lucru. Asa cum ati spus si dumneavoastra de nenumarate ori, toti oamenii, indiferent de pozitia pe care o au in sistem, au motivele lor: banii, frica de a ramane fara serviciu, dorinta de a face impresie, prestigiul, recompensele, promovarea, idealismul gresit directionat, obisnuinta, s.a.m.d.

I: Andrew Wakefield, parlamentarul britanic care a dezvaluit legatura dintre vaccinul anti rujeola-rubeola-oreion si autism a fost concediat din slujba pe care o avea la un spital din Londra.

R: Da. Wakefield a avut o contributie majora. Corelatiile sale intre vaccinuri si autism sunt uimitoare.

I: Regretati faptul ca ati muncit atatia ani in industria vaccinurilor?

R: Da, insa dupa acest interviu voi avea mai putine regrete, in afara de asta actionez si eu cum pot, ofer informatii acelor oameni in care am incredere ca le vor folosi cum trebuie. Din campaniile de vaccinare putem strange suficiente informatii ce reveleaza unele lucruri deosebit de tulburatoare. Oamenii au avut de suferit din cauza vaccinurilor. Pericolul este real, iar consecintele pot fi cat se poate de grave, ajungandu-se chiar pana la moartea persoanei vaccinate. Dovezile si nevoia de studii referitoare la siguranta vaccinurilor.

I: Care este cel mai important lucru pe care doriti ca publicul sa il inteleaga?

R: Doresc sa inteleaga ca povara demonstrarii sigurantei si eficacitatii vaccinurilor se afla pe umerii celor care fabrica si utilizeaza vaccinurile. Doar asta. Nu noi suntem cei care trebuie sa demonstram asta. Pentru obtinerea acestor dovezi este nevoie de studii bine elaborate, studii pe termen lung si cercetari riguroase. Este necesara intervievarea mamelor in legatura cu ceea ce se intampla cu copiii dupa vaccinare. Este nevoie de toate aceste lucruri de care noi nu dispunem.

I: Ca sa evitam orice confuzie, v-as ruga sa mai treceti o data in revista problemele legate de vaccinuri, bolile pe care le provoaca acestea, precum si modul in care actioneaza.

R: In principiu vorbim de 2 posibilitati, doua moduri in care vaccinul isi poate exercita influenta nociva. Una ar fi ca persoana vaccinata sa contracteze boala in urma vaccinului, adica sa contracteze boala de care ar fi trebuit sa fie aparat de vaccin, acest lucru avand loc deoarece anumite versiuni ale bolii se regasesc in vaccin. Cea de-a doua posibilitate este ca persoana vaccinata sa nu faca boala respectiva, ci sa fie afectata de o alta boala, fie imediat dupa administrarea vaccinului, fie ulterior, o boala provocata tot de vaccin. Acea boala poate fi autism -sau alta boala ca, de exemplu, meningita. Persoana vaccinata ar putea fi afectata chiar si de un handicap mintal.

I: Daca priviti inapoi acum ati putea gasi un singur motiv bun pentru a putea afirma ca vaccinurile au fost un adevarat succes?

R: Nu, nu pot. Daca as avea un copil acum, ultimul lucru pe care l-as face ar fi sa permit vaccinarea acestuia. M-as muta din stat daca as fi nevoit. Mi-as schimba numele, as disparea cu tot cu familia. Nu spun ca s-ar putea ajunge la asa ceva. Exista si alte modalitati prin care sistemul poate fi pacalit cu eleganta, daca stii cum sa actionezi. Sunt scutiri pe care le poti invoca pe motive religioase sau filozofice. Dar daca as fi constrans as actiona ca atare.

I: Si totusi exista copii in intreaga lume care sunt vaccinati si care par a fi sanatosi.

R: „Par” este cuvantul cheie. Cum ramane cu toti ceilalti copii care sufera de incapacitatea de a se concentra asupra studiilor, cu cei care au din cand in cand accese de furie? Dar cu cei care nu se afla in deplinatatea facultatilor mintale? Stiu ca exista multe cauze pentru aceste probleme, dar vaccinarea este una dintre ele. Eu unul nu mi-as asuma riscul, nu vad nici un motiv pentru care mi l-as asuma. Si, la drept vorbind, nu vad niciun motiv pentru care guvernul ar trebui sa aiba ultimul cuvant. Din experienta mea, medicina guvernamentala este deseori o contradictie de termeni. Avem parte fie de unul fie de celalalt insa niciodata de amandoi deodata.

I: Oamenii din lumea medicala, precum si presa, baga parintii in sperieti, vehiculand scenarii inspaimantatoare cu privire la ceea ce s-ar putea intampla cu copii lor in cazul in care nu sunt vaccinati.

R: Da, fac in asa fel incat refuzul de a vaccina copilul sa para o crima, sa para o neglijenta din partea parintilor, catalogandu-i drept „parinti rai”. Aici interveniti voi. Impotriva acestor lucruri se lupta cu informatii mai bune, insa provocarea adevarata cu care sunteti nevoiti sa luptati este aceea de a opune rezistenta in fata autoritatilor. Si doar voi sunteti singurii in masura sa decideti daca e bine sa actionati, sa faceti ceva in acest sens sau nu. Fiecarei persoane ii revine responsabilitatea de a lua o decizie. Cartelul medical este insa multumit de aceasta provocare, caci este convins ca frica este cea care va invinge pana la urma.

(Sursa: Nexus Magazine)


 
banner