luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate practicaFitoterapieCelulele canceroase au murit in 42 de zile, dupa folosirea unui suc...

Celulele canceroase au murit in 42 de zile, dupa folosirea unui suc de legume inventat de un austriac

Celulele canceroase au murit in 42 de zile, dupa folosirea unui suc de legume inventat de un austriac

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Un cetatean austriac, pe nume Rudolf Brojs, a cautat toata viata lui pentru cel mai bun remediu alternativ pentru vindecarea cancerului si, in cele din urma, a reusit.

Sucul sau special stimuleaza sistemul imunitar, curata sangele si furnizeaza, de asemenea, energie corpului dvs. Dar, cel mai important lucru este acela ca acest suc se dovedeste a ajuta la lupta impotriva celulelor canceroase! Se pare ca acest suc a fost eficient in tratamentul a peste 45.000 de persoane bolnave de cancer si alte boli incurabile, desi teste oficiale si stiintifice nu au fost facute.

Brojs este sigur ca proteinele sunt cele care alimenteaza celulele canceroase si, de aceea, trebuie sa le eliminam. Asadar, austriacul a conceput un regim alimentar special, care dureaza 42 de zile, recomandand ca cei bolnavi de cancer sa bea doar ceai si sucul sau special de legume, cu sfecla rosie ca ingredient principal. In timpul acestor 42 de zile, celulele canceroase mor de foame, in timp ce sanatatea generala a celor bolnavi de cancer este imbunatatita in mod substantial.

Pentru a va pregati sucul special, aveti nevoie de legume organice:

* Sfecla rosie (55%);
* Morcovi (20%);
* Telina radacinoasa (20%);
* Cartofi (3%);
* Ridichi (2%).

Trebuie doar sa puneti toate ingredientele intr-un mixer si sa le amestecati bine. Asta e: sunteti gata sa incepeti tratamentul. Amintiti-va sa nu exagerati în a consuma acest suc – sa beti cat necesita corpul dvs.

Sfecla rosie este bogata in antioxidanti, vitaminele C, B1, B2, B6, acid folic, precum si in minerale (potasiu, fosfor, magneziu, calciu, sodiu, fier, zinc). Sfecla este considerata ca fiind una dintre cele mai benefice legume. Culoarea rosie din sfecla provine din pigmentii purpurii cunoscuti sub numele de betacianina.

O serie de studii au confirmat ca sfecla rosie este extrem de benefica in tratamentul leucemiei si cancerului. In primul rand, sfecla este bogata in betaina, un aminoacid cu proprietati anticanceroase puternice. In plus, este un agent puternic antiinflamator, antioxidant si detoxifiant. Studiile confirma faptul ca betaina distruge celulele din tesutul tumoral.

Sfecla rosie poate fi utilizata pentru tratamentul multor tipuri de cancer si concluziile unui studiu au aratat ca o parte dintre subiectii care sufera de cancer au raspuns pozitiv la tratamentul cu sfecla.

Sursa: keepyourbody.com

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.