Home Franturi de realitate Cel de-al treilea razboi mondial a inceput: omenirea e omorata incet si in tacere de alimentele pline de chimicale!

Cel de-al treilea razboi mondial a inceput: omenirea e omorata incet si in tacere de alimentele pline de chimicale!

by admin
106 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

alimente toxiceChiar daca ar putea fi socant, totusi trebuie sa spunem adevarul in fata oamenilor: marea majoritate a alimentelor pe care le consumam in ziua de astazi sunt pline de chimicale toxice pentru organismul uman! Pe site-ul Almeea au fost puse de-a lungul timpului mai multe articole pe aceasta tema:
– bauturi energizante (Pericol! Bauturile energizante modifica grav bataile inimii, putand duce la moarte subita! Nu mai bine le evitam?);
– semipreparatele din carne (Produsele de carne din supermarketuri sunt gazate cu monoxid de carbon, cel care iese din tevile de esapament ale masinilor! Evitati-le!);
– berea (Otrava din berea fabricata industrial! Va va intoxica trupul!);
– laptele pasteurizat (Feriti-va de laptele pasteurizat din magazine, caci acesta va imbolnaveste grav!);
– guma de mestecat (Avertisment! Aspartamul din guma de mestecat distruge creierul uman!).

Si acestea reprezinta doar cateva exemple. Prea multe chimicale si E-uri se gasesc in alimentele pe care le consumam zilnic, de parca producatorii si-au propus in mod intentionat sa puna capat vietii umane, decat s-o hraneasca. In acest stadiu, putem spune ca batalia pentru umanitate este aproape pierduta. Substantele toxice din alimente produc boli grave, infertilitate, scad capacitatea de a gandi si de a rationa. Rezultatul este ceea ce vedeti in jurul vostru chiar acum: nebunie in masa, cresterea criminalitatii, infertilitate raspandita in cuplurile tinere, un numar tot mai mare de pacienti cu insuficienta renala si dializa etc. Efectele alimentelor toxice sunt devastatoare pentru civilizatia umana: o forta de munca din ce in ce mai putin capabila, cresterea violentei in lume (vezi ultimele proteste din Ucraina), distrugerea mediului inconjurator si multe alte lucruri.

Sunt unele lucruri care ar trebui sa ne puna pe ganduri ca intentionat se introduc aceste chimicale in alimente:

 

• In restaurantele McDonald’s se foloseste un compus chimic denumit azodicarbonamida, care este legat de cancer. Acesta este un ingredient care este intentionat adauga la retete, pentru ca produsul chimic sa fie consumat de catre mase. Nu exista niciun motiv logic pentru care azodicarbonamida sa fie adaugata la retetele de paine de fast-food si chifle.

• In multe branduri de multivitamine sunt introduse in mod intentionat niveluri ridicate de cupru, care, daca se consuma zi cu zi , vor provoca nebunii si psihoze. Unele dintre aceste branduri de multivitamine sunt promovate, de obicei, la televizor, oamenii fiind incurajati sa consume vitamine.

• Diverse studii au aratat ca in atmosfera Pamantului se gasesc urme de aluminiu (provenind probabil de la chemtrails), ceea ce inseamna ca toate terenurile agricole pot fi poluate cu acest metal. Desi aluminiul este mult mai putin daunator decat plumbul, cadmiul sau mercurul, totusi o acumulare de aluminiu in organism poate duce la tulburari cerebrale degenerative in randul populatiei.

Acestea sunt doar cateva exemple care arata ca produsele alimentare au devenit o arma impotriva umanitatii. Este un razboi invizibil, purtat in liniste chiar acum. In primul razboi mondial s-a folosit arme chimice brute, cum ar fi gazul mustar. In cel de-al doilea razboi mondial, armele au mai avansat. Dar, in prezent, ne aflam in timpul celui de-al treilea razboi mondial, in care oamenii sunt omorati in tacere de catre alimentele pline de chimicale.

Ingrediente toxice, cum ar fi nitritul de sodiu si aspartamul, nu actioneaza imediat, ci pe termen lung, crescand cazurile de cancer la nivel mondial, insuficienta renala, precum si tulburarile psihice extreme. Aceasta deteriorare a trupului si a mintii, la randul sau, distruge economiile, sistemele de educatie, progresul stiintific, democratiile libere si chiar integritatea culturala. Dupa ce oamenii sunt imbolnaviti de alimentele toxice, apoi ei trebuie sa plateasca taxele obligatorii pentru gigantii farmaceutici (pentru medicamente), pentru spitale, pentru medici si pentru firmele de asigurari de sanatate. La fel ca victimele genocidului nazist, carora li se scoteau plombele de aur din guri, inainte de a fi gazati la moarte, consumatorilor de azi le sunt golite conturile bancare, inainte de a fi aruncati la cos de catre sistem.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

Florin 21 februarie 2014 - 21:41

Stai ca m-am crucit.De ce toti tampi(ma scuzati de cuvant) de profesori invata copii ca pe tevile de esapament iese CO cand de fapt iese SO2.Pot sa va spun de ce,deoarece bateria de masina contine sulf,nu carbon.

alex 20 februarie 2016 - 10:16

florin, dar nu inteleg ce treaba are bateria de la masina cu gazul ce iese pe teava de esapament…din cate stiu eu, motorul masinii functioneaza pe baza de combustibil(benzzina, motorina,etc) care prin ardere produce CO2…probabil masina ta functioneaza pe baza de baterii 😀

Leave a Comment