joi, februarie 2, 2023
AcasăDivinatieCe se intampla daca vedeti peste tot cifre care se repeta? Semnificatia...

Ce se intampla daca vedeti peste tot cifre care se repeta? Semnificatia lor ascunsa!

Ce se intampla daca vedeti peste tot cifre care se repeta? Semnificatia lor ascunsa!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

cifre care se repetaAveti tendinta de a vedea numere care se repeta? Acestea ar putea aparea atunci cand va uitati la un ceas (4:44, de exemplu), pe o pagina dintr-o carte (pagina 333, de exemplu) sau chiar pe strada. Daca se intampla prea des sa vedeti numere care se repeta, atunci aceasta ar putea insemna ca o entitate non-fizica va vorbeste. Traind in aceasta dimensiune, inseamna ca puteti doar ghici cine sau ce incearca sa comunice cu dvs. Ar putea fi un demon, un inger, un spirit, o fantoma sau o zeitate. Deoarece diferitele entitati potentiale opereaza mai sus sau mai jos de planul nostru de existenta, ele sunt obligate sa comunice prin mijloace indirecte.

Iata in continuare semnificatia celor 9 cifre care se tot repeta:

1 – Repetitia acestei cifre inseamna ca sunteti pe calea „corecta”. Este o afirmatie privind energia pozitiva si deciziile productive.

2 – Aceasta cifra semnifica faptul ca aveti parte de un obstacol. Aveti incredere in voi si in abilitatile voastre. Dupa ce vedeti de mai multe ori aceasta cifra, alungati-va fricile si oamenii negativi din jurul vostru.

3 – Trei este o cifra foarte puternica, ceea ce inseamna ca ghizii vostri spirituali au sarcina de a va ajuta in eforturile voastre. Vazand aceasta cifra in mod frecvent, inseamna ca sunteti protejati de negativitate.

4 – Daca vedeti de mai multe ori 4 in viata voastra, acest lucru semnifica ca adunati multe resurse. Daca ati experimentat greutati financiare sau emotionale, aceasta semnifica faptul ca a venit sfarsitul lor si ca va indreptati spre o perioada benefica.

5 – 5 inseamna sfarsitul stagnarii din viata voastra…semnul ca va indreptati spre ceva nou. Elemente noi si fantastice sunt pe cale sa intre in viata voastra.

6 – Cifra 6 este, in mod normal, creditata cu puteri demonice; dar nu este intotdeauna cazul. Vazand de mai multe ori 6, poate semnifica un avertisment… faptul ca sunteti influentati de energii negative si ca trebuie sa scapati de ele. Monitorizati-va emotiile si gandurile.

7 – Cifra 7 este, intotdeauna, de bun augur. Este un semn de energii bune si posibilitati, de care trebuie sa profitati.

8 – Cifra 8 este vazuta repetandu-se mai rar. 8-ul indica o legatura puternica cu un taram ascuns al Universului. Acest taram este legat de vindecarea samanica si de puterile cosmice. In acest loc stau ingerii.

9 – Noua inseamna ca un capitol vechi din viata voastra se inchide si trebuie sa apara altul in loc. De exemplu, nu mai trebuie sa continuati cu aceeasi slujba sau relatia pe care o aveti e una toxica. 9 semnifica, de asemenea, posibilitatea de a invata lectii importante pentru voi.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

3 Comments