Ce se intampla daca fierbem o sticla de Coca-Cola? Totul se transforma intr-o substanta neagra si vascoasa! Asta ajunge in corpul nostru!?

coca-cola-31Se stie ca bauturile carbogazoase de tip cola – Pepsi sau Coca-Cola – nu sunt deloc bune si fac chiar rau organismului. N-o spunem noi, ci nenumaratele studii medicale care s-au facut de-a lungul timpului. Vedeti, de exemplu, pagina catre un studiu realizat la Harvard, despre pericolul bauturilor carbogazoase: harvard.edu.

Oricum, bauturi carbogazoase cu zahar, cum ar fi Coca-Cola si Pepsi, omoara aproape 200.000 de oameni pe an la nivel mondial, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Tufts si publicate in revista “Circulation”. Acest numar a fost estimat pe studii anterioare care arata ca un consum de zahar poate duce la boli de inima, diabet si cancer.

Intr-un filmulet socant aparut de circa 3 ani pe Internet ni se prezinta ce se intampla daca punem la fiert o sticla de Coca-Cola. Dupa circa 15 minute de fiert, lichidul de cola incepe sa faca multe bule. Dar, dupa circa 25 de minute, el se transforma intr-un amestec negru si vascos. E groaznic! Asta ajunge in organismul nostru daca vom consuma Coca-Cola!?

In pozele de mai jos, puteti observa tot ciclul transformarii Coca-Cola:

coca-cola-1

coca-cola-2

coca-cola-3

1 Comment

Leave a Reply