Home Franturi de realitate Ce se intampla daca fierbem o sticla de Coca-Cola? Totul se transforma intr-o substanta neagra si vascoasa! Asta ajunge in corpul nostru!?

Ce se intampla daca fierbem o sticla de Coca-Cola? Totul se transforma intr-o substanta neagra si vascoasa! Asta ajunge in corpul nostru!?

by admin
328 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

coca-cola-31Se stie ca bauturile carbogazoase de tip cola – Pepsi sau Coca-Cola – nu sunt deloc bune si fac chiar rau organismului. N-o spunem noi, ci nenumaratele studii medicale care s-au facut de-a lungul timpului. Vedeti, de exemplu, pagina catre un studiu realizat la Harvard, despre pericolul bauturilor carbogazoase: harvard.edu.

Oricum, bauturi carbogazoase cu zahar, cum ar fi Coca-Cola si Pepsi, omoara aproape 200.000 de oameni pe an la nivel mondial, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Tufts si publicate in revista “Circulation”. Acest numar a fost estimat pe studii anterioare care arata ca un consum de zahar poate duce la boli de inima, diabet si cancer.

Intr-un filmulet socant aparut de circa 3 ani pe Internet ni se prezinta ce se intampla daca punem la fiert o sticla de Coca-Cola. Dupa circa 15 minute de fiert, lichidul de cola incepe sa faca multe bule. Dar, dupa circa 25 de minute, el se transforma intr-un amestec negru si vascos. E groaznic! Asta ajunge in organismul nostru daca vom consuma Coca-Cola!?

In pozele de mai jos, puteti observa tot ciclul transformarii Coca-Cola:

coca-cola-1

coca-cola-2

coca-cola-3

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Valdemar 13 octombrie 2016 - 8:11

Nu sticla o fierbeti ci continutul ei! Atentie la formulare, experților în comunicare…

Leave a Comment