vineri, februarie 3, 2023
AcasăFranturi de realitateCe se intampla daca fierbem o sticla de Coca-Cola? Totul se transforma...

Ce se intampla daca fierbem o sticla de Coca-Cola? Totul se transforma intr-o substanta neagra si vascoasa! Asta ajunge in corpul nostru!?

Ce se intampla daca fierbem o sticla de Coca-Cola? Totul se transforma intr-o substanta neagra si vascoasa! Asta ajunge in corpul nostru!?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

coca-cola-31Se stie ca bauturile carbogazoase de tip cola – Pepsi sau Coca-Cola – nu sunt deloc bune si fac chiar rau organismului. N-o spunem noi, ci nenumaratele studii medicale care s-au facut de-a lungul timpului. Vedeti, de exemplu, pagina catre un studiu realizat la Harvard, despre pericolul bauturilor carbogazoase: harvard.edu.

Oricum, bauturi carbogazoase cu zahar, cum ar fi Coca-Cola si Pepsi, omoara aproape 200.000 de oameni pe an la nivel mondial, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Tufts si publicate in revista “Circulation”. Acest numar a fost estimat pe studii anterioare care arata ca un consum de zahar poate duce la boli de inima, diabet si cancer.

Intr-un filmulet socant aparut de circa 3 ani pe Internet ni se prezinta ce se intampla daca punem la fiert o sticla de Coca-Cola. Dupa circa 15 minute de fiert, lichidul de cola incepe sa faca multe bule. Dar, dupa circa 25 de minute, el se transforma intr-un amestec negru si vascos. E groaznic! Asta ajunge in organismul nostru daca vom consuma Coca-Cola!?

In pozele de mai jos, puteti observa tot ciclul transformarii Coca-Cola:

coca-cola-1

coca-cola-2

coca-cola-3

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment