Cancerul poate fi invins de canabis! Zeci de studii medicale din intreaga lume demonstreaza acest lucru!

Social Media
  •  
  •  
  •  

canabis vindecatorCanabisul a creat in ultima perioada o serie de controverse in intreaga lume. Mai multe state din SUA, dar si tari din intreaga lume au inteles importanta sa si de aceea au legalizat folosirea canabisului in scopuri medicale. De exemplu, Uruguay-ul a votat recent o lege pentru a crea prima piata legala din lume de marijuana. Cele mai bune vesti pentru aceasta legalizare a marijuanei sunt din domeniul medical si asta pentru ca s-a demonstrat de mai multe ori ca acest canabis/marijuana este un tratament minune in tratarea cancerului.

In acest articol, vom prezenta numai putin de 7 de studii care demonstreaza acest lucru: faptul ca marijuana/canabisul extras din canepa poate vindeca aceasta boala grava a omenirii, cancerul. Dar, in lume sunt zeci, daca nu sute de studii stiintifice care arata eficacitatea canabisului in lupta impotriva acestei cumplite boli. Asadar, sa vedem…

1. Un studiu publicat in “British Journal of Cancer”, condus de Departamentul de Biochimie si Biologie moleculara, din cadrul Univ. Complutense din Madrid, a aratat ca Tetrahidrocabinolul (THC) si alti canabinoizi care se gasesc in canepa reduc marimea tumorilor. Canabinoizii nu au produs efecte psihoactive la pacientii carora le-a fost administrat. Sursa: Nature.com.

2. Un studiu publicat in “Revista de Farmacologie si Terapeutica Experimentala” a demonstrat inca o data proprietatile antitumorale ale canabinoizilor. Astfel, canabidiolul (CBD) poate reduce dramatic viabilitatea celulelor de gliom. Gliomul este un cuvant pentru a descrie tumoarea de la nivelul creierului. Sursa: Journal of Pharmacology And Experimental Therapeutics.

3. Un studiu publicat de “Biblioteca Nationala Americana de Medicina”, condus de Centrul Medical California-Pacific arata ca acelasi canabidiol (CBD) inhiba proliferarea si invazia celulelor canceroase de san, reducand semnificativ masa tumorala. Sursa: US National Library of Medicine.

4. Un studiu publicat in “Revista de Farmacologie si Terapeutica Experimentala” demonstreaza ca Tetrahidrocabinolul (THC) reduce dramatic cresterea celulelor canceroase de san. Sursa: Journal of Pharmacology And Experimental Therapeutics.

5. Un studiu publicat in “Revista de cancer molecular” arata ca acelasi THC reducerea atat cresterea tumorilor dar si a numarului de tumori. Sursa: Molecular Cancer.

6. Un studiu al revistei “Oncogene“, realizat de Departamentul de Medicina Experimentala din cadrul Univ. de Medicina Harvard a constat ca THC-ul inhiba migrarea celulelor canceroase in cazul cancerului de plamani. Sursa: Nature.com.

7. Un studiu publicat de “Biblioteca Nationala Americana de Medicina”, condus de Institutul de Toxicologie si Farmacie, din cadrul Departamentului de Chirurgie Generala din Germania a constatat faptul ca acesti canabinoizi inhiba invazia celulelor canceroase. Efectele benefice au fost confirmate in celulele tumorale primare de la un pacient ce suferea de cancer de plamani. Sursa: US National Library of Medicine.

Tinand cont de toate aceste studii, te gandesti daca nu cumva canabisul a fost tinut ilegal atatia ani ca o mare conspiratie a corporatiilor farmaceutice care nu si-au dorit un tratament eficient impotriva cancerului, pe baza de canabis. Altfel, cum ar mai fi facut ele miliarde de dolari din medicamentele chiomioterapeutice?

 

Un comentariu la „Cancerul poate fi invins de canabis! Zeci de studii medicale din intreaga lume demonstreaza acest lucru!”

  1. Pingback: Cancerul poate fi invins de canabis! Zeci de studii medicale din intreaga lume demonstreaza acest lucru! - REVISTE
  2. pai da ca am ajuns cobai pentru bogatasi..de unde sa procuram canabis?nu se mai da nici morfina bplnavilor de cancer[decat dupa ce trec prin durerile iadului ][an ultimile ore de viata dc viata se mai poate numi viata]dapai canabis…iar la noi an tara mai ales,din momentul an care esti diagnosticat cu cancer [mai ales la plamani] te trateaza fix ca pe un mort,niciun interes ,nici compasiune nici o vb buna macar .sa administrezi plasturi si pastile de tramadol unui bolnav de cancer an ultima faza,sa chemi salvarea si sa vina cu algocalmin si ketonal ,doamneee, e strigator la cer.nu doresc nimanui sa treaca prin ca am trecut eu cu sora mea cand ma uitam la
    ia cum gemea si nu puteam so ajut cu nimic ,decat cu lacrimi,lacrimi care ami curg si acum pe obraji si ami vor curge cate zile voi mai avea si eu . dar ma iertati am deviat de la subiect.asadar undu sau an ce putem gasi [noi mizerabilii]canabis? va multumesc

Lasă un comentariu