vineri, octombrie 7, 2022
AcasăFranturi de realitateBig Pharma (corporatiile farmaceutice) ignora cu buna stiinta o metoda uluitoare de...

Big Pharma (corporatiile farmaceutice) ignora cu buna stiinta o metoda uluitoare de vindecare a cancerului cu ajutorul campului magnetic!

Big Pharma (corporatiile farmaceutice) ignora cu buna stiinta o metoda uluitoare de vindecare a cancerului cu ajutorul campului magnetic!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

camp magneticFactorii de decizie din industria farmaceutica sau Big Pharma pur si simplu nu fac bani din oameni sanatosi. Ei se imbogatesc din bolile pe care le contractam, pentru a perpetua activitatea din industria medicamentelor. Solutii periculoase sunt adesea comercializate ca reprezentand un „mare miracol”, in timp ce, de multe ori, aceste medicamente nu functioneaza in mod eficient pentru a trata afectiuni grave cum ar fi tumorile canceroase.

In 2012, oamenii de stiinta sud-coreeni au descoperit o metoda medicala pentru tratarea celulelor canceroase. Ei au descoperit ca utilizand campurile magnetice si proprietatile lor, celulele canceroase se auto-distrug.

Procesul care se numeste moartea programata a celulelor (CPD) poate avea loc in mod natural in organism, atunci cand celulele respinse raspund la semnale pentru a declansa o fragmentare. Celulele imune consuma apoi aceste fragmente, contribuind la mentinerea unui corp sanatos. Oamenii de stiinta au descoperit un mod de a ajuta declansarea CPD-ului sau apoptozei, oprind astfel tumorile sa se dezvolte. „Am demonstrat ca apoptoza de semnalizare poate fi obtinuta in vitro (in laborator) si in-vivo (pe viu), prin utilizarea unui comutator magnetic”, au declarat oamenii de stiinta in timpul unui interviu.

Descoperirea a facut valuri notabile in lumea stiintei. Cu toate acestea, de la publicarea articolului de cercetare (2012) au trecut 3 ani, si de atunci nu s-a mai spus nimic. Cel mai actual articol pe aceasta tema a aparut in Belfast Telegraph, la finalul lui 2012, fiind o versiune reciclata la articolul din 2012 pe aceasta tema, fara a introduce ceva nou la subiect.

Ce s-a intamplat intre timp? Inca o descoperire remarcabila din domeniul cancerului, ignorata cu buna intentie de Big Pharma…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.