joi, februarie 2, 2023
AcasăFranturi de realitateBicarbonatul de sodiu este cosmarul industriei farmaceutice! Poate vindeca diabetul si cancerul......

Bicarbonatul de sodiu este cosmarul industriei farmaceutice! Poate vindeca diabetul si cancerul… si este incredibil de ieftin!

Bicarbonatul de sodiu este cosmarul industriei farmaceutice! Poate vindeca diabetul si cancerul… si este incredibil de ieftin!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

bicarbonat de sodiuPrecum se stie, cancerul este un acid lactic care se formeaza atunci cand un anumit tip de ciuperca se afla intr-un mediu lipsit de oxigen. Acesta inseamna ca trecerea celulelor canceroase printr-o concentratie foarte mare de molecule de oxigen le-ar putea distruge complet.

Este intr-adevar foarte dificil pentru cineva sa-si inchipuie ca o substanta atat de comuna ca bicarbonatul de sodiu ar putea oferi mult mai multe beneficii decat medicamentele corporatiilor farmaceutice, care costa enorm. Exista insa dovezi fascinante care demonstreaza ca bicarbonatul de sodiu poate vindeca intr-adevar o multime de boli grave, cum ar fi cancerul si diabetul. Medicii ar trebui sa-l foloseasca, deoarece ofera beneficii uimitoare.

Bicarbonatul de sodiu este o substanta ce a fost larg cercetata, fiind utilizata de mai multi ani chiar de oncologi. Toxicitatea chimioterapiei si a radioterapiei este atat de mare incat ar putea distruge organele vitale ale corpului, cum ar fi ficatul si rinichii, in cazul bolnavilor de cancer; prin urmare, bicarbonatul de sodiu poate fi administrat periodic pacientilor, pentru a preveni aceasta posibilitate.

Peste tot in lume, o multime de oameni adauga bicarbonat de sodiu la apa potabila; combinatia de bicarbonat de sodiu cu alte substante naturale, cum ar fi iodul si clorura de magneziu produce un amestec care este o minune pentru lumea medicala. Este bine cunoscut faptul ca bicarbonatul de sodiu a salvat o multime de vieti in camerele de urgenta.

O problema majora fiziologiei umane o constituie lipsa ionilor de bicarbonat. Aceasta duce la o scadere a valorii pH-ului sangelui. Enzimele sunt o parte fundamentala a reactiilor biochimice si ele sunt extrem de sensibile la nivelul pH-ului. Ele lucreaza cel mai bine intr-un mediu care nu este acid. Faptul ca celulele functioneaza mai bine intr-un mediu usor alcalin arata eficacitatea bicarbonatului de sodiu.

Dieta joaca un rol foarte important in pastrarea nivelul pH-ului sangelui la niveluri acceptabile. Din pacate, dieta moderna incurajeaza o scadere a nivelului pH-ului, devenind astfel acid. Activitati si functii celulare sunt drastic limitate atunci cand exista un dezechilibru consistent in valoarea pH-ului. Celulele incep sa se deterioreze atunci cand valoarea pH-ului tinde sa devina acida, ceea ce duce la probleme grave de sanatate cum ar fi cancerul, gastrita, osteoporoza, diabetul si bolile de inima.

Bicarbonatul de sodiu ajuta la transportul oxigenului prin dilatarea vaselor de sange si la eliberarea oxigenului in tesuturile celulare, crescand astfel valoarea pH-ului. Cand valoarea pH-ului urinei este mare, nu exista nicio cristalizare a deseurilor la nivelul tractului urinar. Este un fapt cunoscut ca acidul uric provoaca boli ca guta, pietrele la rinichi, diabetul si bolile de inima. Alcosanul, care este un compus toxic, fiind format de ciuperci intr-un mediu acid, a fost demonstrat in a provoca diferite tipuri de cancere si diabet. Prin administrarea orala de bicarbonat de sodiu, bolile grave, precum artrita, guta sau gripa pot fi prevenite. De asemenea, bicarbonatul de sodiu ajuta pancreasul sa efectueze in mod adecvat in activitatile sale.

Nu conteaza daca o persoana sufera de o afectiune medicala teribila, ca o boala de inima sau cancer; atunci cand o combinatie de bicarbonat de sodiu si clorura de magneziu este administrata pe cale orala, exista garantia ca tratamentul este natural si in conditii de siguranta. Bicarbonatul de sodiu este intr-adevar substanta naturala minunata pentru om, dar constituie un cosmar pentru industria farmaceutica.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

11 Comments

  1. Acest articol nu prezinta nici o sursa din care se inspira. Sunt enuntate niste proprietati ale unor substante sau boli ca si cum acestea ar fi cunoscute de mult de toata lumea. Prezentarea in aceasta forma consider ca este un gest criminal . S-ar putea ca unii bolnavi sa urmeze aceste tratamente pe cont propriu in detrimentul tratamentelor conventionale. Rugamintea mea este sa prezentati sursele care sa sustina cele spuse in articol ( studii clinice, lucrari medicale etc. )

  2. un organism plin de toxine devine foarte acid ( PH scazut) si dezvolta tot felul de maladii . pentru Parkinson ,ca si pt Alzheimeir ,diabet, cancer (ca sa le insir pe cele mai de speriat) solutia pleaca de la curatarea ficatului . cand ficatul functioneaza perfect ,toxinele se elimina foarte usor ,iar formatiunile tumorale ,inflamatiile de orice natura (indiferent de denumirea pompoasa care le e atribuita) intra in remisie (cu alte cuvinte ,dispar de la sine).

    *** vezi cura lui Andreas Moritz .

  3. […] de astazi, lumea este din ce in ce mai bolnava;… _____________________________ 27 Mai 2014 Bicarbonatul de sodiu este cosmarul industriei farmaceutice! Poate vindeca diabetul si cancerul&#823… Precum se stie, cancerul este un acid lactic care se… _____________________________ 25 Mai […]

  4. […] 4) Zilnic, trebuie consumat o lingurita de bicarbonat de sodiu cu 5 linguri pline de sirop de artar. Despre puterea de vindecare a bicarbonatului de sodiu, cititi acest articol: Bicarbonatul de sodiu este cosmarul industriei farmaceutice! Poate vindeca diabetul si cancerul&#823… […]