Almeea

 
Facebook

 
Orgoni Crystal

 
0

Anthony, Warrior of God (2006)

antonio– Religios-Istoric –

Cu: Jordi Molla, Paolo De Vita, Matt Patresi

Regia: Antonello Belluco

In bazilica din Padova, un calugar ingenuncheaza si plange in fata unui mormant simplu. Numele sau este Folco, un fost criminal, care a fost trimis de stapanii sai sa-l urmareasca si sa-i ameninte viata Sf. Anton. El incepu sa spuna o poveste care isi are originea in anul 1221, cu o comoara misterioasa si fabuloasa, pierduta in mare in timpul unui naufragiu a unui vas din Africa.

f. Antonio a fost un tanar nobil, care s-a bucurat de toate placerile si privilegiile puternicei sale familii medievale. Fiind prea socat de anturajul din preajma sa, tanarul Antonio a cerut intr-o zi sa iasa pe strazile orasului. Un tanar de conditia sa era de obicei protejat de lumea inconjuratoare de zidurile domeniului in care el traia, dar Antonio n-a putut fi oprit. El a fost manat sa asculte de o misterioasa voce interioara. Peste mizeria, bolile si cruzimea din lume, Antonio a trecut cu o infinita compasiune.

Povestea emotionanta si curajoasa a Sfantului Antonio de Padova a inceput in acea zi. A imbratisat juramintele de saracie si castitate, calcand pe urmele Sfantului Francisc din Assisi, pentru a-si dedica toata cultura sa vasta, stralucirea naturala, educatia rafinata, pentru a-i apara de nedreptati pe cei saraci si oprimati. Si lumea se aduna sa-l asculte, umpleau pietile publice si asaltau strazile…


 
banner