miercuri, august 17, 2022
AcasăFranturi de realitateAdevarul socant despre bauturile racoritoare de tip cola: pe termen lung, ele...

Adevarul socant despre bauturile racoritoare de tip cola: pe termen lung, ele produc cancer, diabet, boli de inima, caderea dintilor…

Adevarul socant despre bauturile racoritoare de tip cola: pe termen lung, ele produc cancer, diabet, boli de inima, caderea dintilor…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

cola toxicCoca-Cola, Pepsi, precum si alte bauturi racoritoare pe baza de cola (coke) ar trebui evitate cat mai mult de catre noi toti, caci ele sunt atat de toxice pentru organismul uman. Lucrul acesta nu o spune autorul acestui articol, ci mai multe site-uri (unele din ele chiar oficiale, guvernamentale), dintre care amintim:
* AssociatedContent.com
* Waterforlifeusa.com
* Ionizers.org
* NYTimes.com
* Helium.com
* AAFA.org
* KidneyFund.org
* CDC.gov
* Nutrition.Suite101.com
* AmericanHeart.org
* Chetday.com
* NOF.org

Asadar, marea majoritate a bauturilor de tip cola au urmatoarele efecte negative:

1) Dizolva smaltul dintilor, din cauza acidului si a zaharului din aceste bauturi. Acest lucru poate duce la pierderea dintilor cu timpul.

2) Benzoatul de sodiu din bauturi este folosit ca si conservant. Efectele adverse ale benzoatului sunt aparitia astmului si a urticarii.

3) Multe bauturi de genul acesta contin sirop de porumb, foarte bogat in fructoza, care este asociat cu un risc ridicat in aparitia diabetului si a bolilor de inima.

4) Bauturile de tip cola contin niveluri ridicate de acid fosforic, ce cauzeaza pietre la rinichi si alte probleme renale. De asemenea, acidul fosforic este asociat cu un risc inalt de a face osteoporoza. Atunci cand fosforul este excretat in urina, el ia impreuna cu el si calciul, astfel incat oasele raman fara calciu, si, de aici, probleme ale oaselor.

5) Produce obezitatea. Relatia dintre bauturile racoritoare de tip cola si greutatea corporala este atat de puternica, astfel incat cercetatorii au calculat ca pentru fiecare suc de tip cola consumat, creste riscul obezitatii de 1,6 ori. Dar 70% din bolile cardiovasculare sunt legate de obezitate; de asemenea, 42% din cancerele de colon si de sani apar la indivizii obezi.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.