luni, august 8, 2022
AcasăNoutatiAdevărul despre războiul din Siria: propaganda occidentală şi motivul real pentru care...

Adevărul despre războiul din Siria: propaganda occidentală şi motivul real pentru care SUA doreşte să pună ghearele pe această ţară

Adevărul despre războiul din Siria: propaganda occidentală şi motivul real pentru care SUA doreşte să pună ghearele pe această ţară

razboiul din SiriaE clar, Occidentul e pus din nou pe război, iar Siria va fi cât mai repede invadată. O spun toate agenţiile de presă şi cred că acum nu mai există nicio scăpare. Citez de pe RFI.ro:

“Statele Unite ale Americii pregătesc o posibilă intervenţie militară în Siria. Pentagonul a început mobilizarea forţelor în Marea Mediterană, în vederea unei eventuale intervenţii militare în această ţară, după cum a sugerat vineri seară secretarul american al Apărării, Chuck Hagel, citat de BBC. Aceste mişcări de trupe apar în contextul în care regimul lui Bashar al-Assad este suspectat de comunitatea internaţională că a folosit arme chimice în confruntările recente cu forţele rebele. 1300 de oameni ar fi murit în aceste presupuse atacuri cu arme chimice. Update: Iranul, principalul aliat regional al Siriei, atribuie atacul cu arme chimice de la Damasc insurgenţilor subordonaţi opoziţiei, avertizând Statele Unite să nu intervină militar, relatează AFP.”

Siria a devenit obsesia Occidentului încă din 2011 (ca şi Iranul) şi oricine ar fi fost un observator atent al evenimentelor internaţionale s-ar fi aşteptat la această desfăşurare a ostilităţilor. În 15 iunie 2011, în acest articol intitulat Un oficial american declară că SUA trebuie să declanşeze războiul din Siria spuneam următoarele: “Senatorul american Lindsey Graham a declarat duminică, 12 iunie 2011, că e timpul pentru o intervenţie internaţională în Siria, în scopul de se a evita o viitoare masacrare a populaţiei de către forţele dictatorului sirian Bashar al-Assad.”

Pe 25 noiembrie 2011, într-un alt articol “Rusia şi-a trimis rachete avansate în Siria, pentru a se opune unui atac american. Începe “marele război”?” vorbeam despre navele de război ruseşti care au ajuns în Siria pentru a ajuta regimul preşedintelui Al-Assad împotriva unui eventual atac al SUA.

Războiul n-a mai avut loc nici în 2011, dar nici în 2012, deşi propaganda occidentală a lucrat intensiv pentru a demoniza regimul sirian. Astfel, la sfârşitul lunii mai 2012 a avut loc masacrul de la Hula, în care peste 100 de civili sirieni au fost omorâţi. Bineînţeles că SUA şi aliaţii săi au dat vina pe guvernul sirian pentru acest masacru. Dar, aşa cum am demonstrat în acest articol din 1 iunie 2012 “România, păcălită de propaganda occidentală: în spatele masacrului de la Hula din Siria se află “echipele morţii” ale CIA!”, în spatele masacrului s-ar afla tocmai echipele morţii ale CIA. Citez din articol:

“Masacrul de la Hula din 25 mai 2012 se pare că n-a fost decât o operaţiune executată de forţele speciale ale CIA, pentru a da vina pe regimul preşedintelui Al-Assad, şi astfel a justifica o eventuală intervenţie militară în forţă a anglo-americanilor. În spatele masacrului de la Hula s-a aflat CIA, coordonat de secretarul de stat american Jeffrey Feltman. Locuitorii din Hula au declarat că oamenii care au stat în spatele acestei tragedii erau oponenţi ai preşedintelui Assad, aşadar posibile “echipe ale morţii ale CIA”. Iată ce declara o femeie bătrână din Hula: “Toţi soldaţii armatei siriene au fost ucişi, apoi oponenţii lui Assad ne-au atacat satele (…) Bandiţii ne-au atacat şi farmacia noastră, pentru că aceasta a oferit materiale sanitare pentru tratarea rănilor unui soldat sirian (…) Mii de militanţi din Al-Rastan au atacat oraşul, ucigând soldaţii la punctele de control. Ei au dat foc la spital.” Un alt locuitor din Hula a spus: “Ieri, bandiţii armaţi ne-au spus: fie sunteţi cu noi şi îi ucideţi pe soldaţii şi poliţiştii sirieni, fie vă ucidem. Ei ne-au ucis soţiile şi copiii. Ei ne-au ucis soldaţii şi poliţiştii.” O altă localnică a declarat: “Noi suntem din satele care se află în apropiere de Hula. Nouă terorişti ne-au omorât rudele. Bandiţii ne-au dat foc la case şi noi am fugit…”

Probabil că şi ultimul “atac chimic” în care ar fi murit 1.000 de oameni a fost tot o acţiune din umbră a CIA. Scopul este acelaşi: încă o justificare pentru viitorul război pe care SUA şi aliaţii săi îl pregătesc în Siria. Iar propaganda occidentală îşi face încă o dată datoria: de vină a ieşit iarăşi săracul Al-Assad. Asta deşi anul trecut, BBC a fost prins minţind cu neruşinare, prezentând o imagine veche de 9 ani ca fiind “rezultatul masacrului de la Hula al regimului sirian” (citeşte mai multe în acest articol din mai 2012: BBC, prins iar cu “pantalonii în vine”: britanicii fac jocurile Ocultei Mondiale, folosind o imagine veche de 9 ani).

Acum, hai să o luăm logic: cât de prost poţi să fii să-ţi ucizi propriul popor cu arme chimice când ştii că toată lumea e cu ochii pe tine? Ca şi cum ţi-ai gândi singur sfârşitul. Şi nu cred că preşedintele Assad ar fi fost atât de prost.

SUA vrea să atace Siria pentru străvechile artefacte din Orientul Mijlociu?

În final, poate o să vă întrebaţi care este scopul atacării Siriei de către SUA şi aliaţii săi. Siria nu e bogată în petrol, deci cade această variantă. Poziţia geostrategică? E posibil. Sau, revin încă o dată la ipoteza mea de acum 1 an, pe care am sintetizat-o în acest articol: “SUA vrea să atace Siria şi Iranul pentru a avea acces la străvechi artefacte misterioase din Orientul Mijlociu”. Gândiţi-vă la toate statele atacate sau care urmează a fi atacate de către SUA: Afghanistan (2001), Iraq (2003), urmează Siria şi Iran. Restul statelor din Orientul Mijlociu sunt aliate ale Statelor Unite. Care e interesul SUA pentru aceste state? Petrolul? Dar Siria şi Afghanistanul nu au resurse naturale bogate în petrol. Citez din ultimul articol menţionat:

“Cine ştie puţină istorie, e conştient de faptul că Siria a făcut parte din Imperiul Mesopotamiei, împreună cu ţările amintite mai sus. Ce-aţi spune dacă SUA vrea să invadeze atât Siria cât şi Iranul, pentru a avea acces la artefactele arheologice din aceste ţări? Şi asta pentru că există zvonuri că în timpul celor două războaie din Iraq (1991 şi 2003), forţele speciale americane au confiscat o mulţime de artefacte străvechi din muzeele iraqiene. Într-un articol din august 2011, scriam o ştire mai mult sau mai puţin fantastică despre faptul că americanii ar fi descoperit în Afghanistan celebrul Vimana. Pentru cei care nu cunosc, conform străvechiului poem epic indian Mahabharata, Vimana este “trăsura zeilor”, un obiect zburător prevăzut cu patru roţi puternice. Atunci când este activat, Vimana produce o lumină extrem de puternică, care atunci când este focusată pe orice ţintă, o distruge instantaneu.

Aşadar, aceasta este urgenţa? Acest gen de artefacte caută americanii în Siria şi Iran? Sau există vreo legătură între mitica planetă Nibiru şi artefactele misterioase ascunse pe întreg teritoriul mesopotamian? Există dovezi arheologice în Orientul Mijlociu (ce trebuie să rămână ascunse publicului omenesc) conform cărora Nibiru s-ar întoarce la o anumită dată pe Terra? De asemenea, a nu se uita că toate legendele lumii spun că Orientul Mijlociu este leagănul naşterii civilizaţiei umane. Se ascund aici secrete atât de mari, încât SUA şi aliaţii săi îşi doreşte atât de mult să cucerească aceste teritorii?”

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.