marți, octombrie 4, 2022
AcasăFranturi de realitateAdevarul despre cancer (partea 3): tratamentele alternative eficiente impotriva cancerului au fost...

Adevarul despre cancer (partea 3): tratamentele alternative eficiente impotriva cancerului au fost indepartate de industria medicalo-farmaceutica

Adevarul despre cancer (partea 3): tratamentele alternative eficiente impotriva cancerului au fost indepartate de industria medicalo-farmaceutica

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

boli conspiratieAm demonstrat in doua articole (https://www.almeea.ro/adevarul-despre-cancer-partea-1-cancerul-e-produs-de-un-microb/ si https://www.almeea.ro/adevarul-despre-cancer-partea-2-celulele-canceroase-si-rolul-alimentatiei-in-aparitia-lor/) despre teoria conform careia cancerul este produs de un microb. Industria medicala vrea sa ne convinga ca aceasta boala are la baza distrugerea ADN-ului organismului… insa acest lucru nu este adevarat si de aceea toata abordarea tratamentului conventional al cancerului este una gresita. De aceea, in acest articol, vom incepe sa vorbim si despre tratament, dar pornind de la ideea ca boala este produsa de un microb. Iar aceste tratamente au fost descoperite inca din anii 30, dar industria farmaceutica si cea medicala au avut doar ca scop impunerea unor tratamente ineficiente care costa o multime de bani.

Asadar, exista 4 modalitati de a vindeca cancerul:

1) prin omorarea celulelor canceroase,
2) prin omorarea microbilor din interiorul celulelor canceroase,
3) prin construirea unui sistem imunitar puternic care sa poata vindeca aceasta boala,
4) prin determinarea microbilor din interiorul celulelor canceroase sa intre in hibernare.

Medicina traditionala nu reuseste nici macar punctul 1) sa-l realizeze (omorarea celulelor canceroase), si asta pentru ca, atat prin chimioterapie cat si prin radioterapie, sunt distruse nu doar celulele canceroase, cat si cele sanatoase.

1) Prin omorarea celulelor canceroase. Multe din cele peste 300 de tratamente alternative pentru cancer omoara celulele bolnave. Aici, putem aminti celula de cesiu, Protocel, graviola, asimina (banana de prerie sau pawpaw), laetrile (laevo-mandelonitrile-beta-glucuronoside), vitamina B17… toate aceste tratamente omoară celulele canceroase si nu fac rau celor sanatoase. Aceste tratamente pot fi extrem de folositoare, insa aici avem un lucru negativ. Din moment ce marea majoritate a tratamentelor omoara celulele canceroase in etape, sistemul imunitar intra actiune asupra celulelor canceroase care mor si poate aparea inflamatia… acest lucru poate fi la fel de periculos ca insasi maladia grava. Laetrile poate e singura substanta care omoara celulele canceroase imediat, insa clinicile din SUA care folosesc acest tratament au fost inchise de autoritati. Si asta pentru a face loc tratamentelor scumpe si ineficiente de chimioterapie si radioterapie conventionala, care omoara mai multe celule sanatoase decat canceroase.

2) Prin omorarea microbilor din interiorul celulelor canceroase. Tratamentul canceros perfect va omori nu celulele bolnave (pentru a preveni astfel inflamatia), ci microbii din interiorul celulelor lor. Celulele canceroase sunt victime inocente ale microbilor si ele pot reveni astfel la statutul de celule sanatoase.

Royal Rife, cel care a descoperit si a demonstrat in anii 30 ca microbii cauzeaza cancer, a vindecat cancerul prin omorarea microbilor din interiorul celulelor canceroase. Dr.Rife nu a intentionat distrugerea celulelor canceroase, ci doar il interesa sa foloseasca electromedicina pentru a omori microbii din interiorul celulelor canceroase. Multi oameni s-au vindecat de cancer cu acest dispozitiv. Teoretic, o Masina Rife ar putea vindeca aceasta boala in cateva secunde. Dar, din pacate, tehnologia lui Royal Rife s-a pierdut, ca urmare a interventiei institutiilor guvernamentale (in conspiratie cu corporatiile farmaceutice) care nu doreau sa vindece cancerul. Si asta pentru ca a trata cancerul ca boala cronica e de o mie de ori mai profitabil decat a vindeca aceasta boala.

3) Prin construirea unui sistem imunitar puternic care sa poata vindeca aceasta boala. Precum se stie, microbii sunt cei care impiedica sistemul imunitar sa distruga celulele canceroase.

In 1990, cea mai mare descoperire medicala din istorie a fost facuta de catre doi medici, Dr. Kaali si Dr. Lyman. Ei au descoperit leacul pentru SIDA / HIV. Ei au descoperit ca microbii care sunt expusi unui mic curent electric (de la 50 pana la 100 milionimi dintr-un Amperi), pur si simplu se „destrama”. Aceasta inseamna ca microbul nu putea lega de celulele umane (de exemplu, de celulele albe) si, astfel, microbul poate fi  neutralizat de sistemul imunitar al organismului. Evident, medicina oficiala nu a fost interesata in vindecarea HIV / SIDA: ea a vrut doar un tratament scump si de lunga durata, astfel incat si aceasta inventie a fost ingropata.

Din fericire, Dr. Bob Beck a preluat aceasta inventie si a dezvoltat un protocol prin care microbii sunt „electrocutati”, pentru a fi astfel recunoscuti de sistemul imunitar al organismului, care-i va distruge fara pericol de inflamatie ca in cazul 1).

4) Prin determinarea microbilor din interiorul celulelor canceroase sa intre in hibernare. Unii microbi pot lua diferite forme, fenomen care se numeste pleomorfism. Sunt unii microbi care pot lua forma unui subvirus, denumit somatid sau microzima. Aceasta etapa a microbului pleomorfic se numeste uneori „microb aflat in hibernare”, adica el nu mananca, dar nici nu excreta micotoxine. Ceea ce inseamna ca el este inofensiv celulei canceroase. Totusi, in acest stadiu el este aproape indestructibil (desi dr.Bob Beck a fost capabil sa o faca).

Nu sunt putini cei care spun ca aceasta boala este cauzata de o dieta acida si ca, daca o persoana mananca alimentele corespunzatoare n-ar mai face cancer, deoarece microbii ar fi bolnavi, nu celulele umane. Aceasta este o afirmatie adevarata. Dar, la fel de adevarat e faptul ca putini oameni sunt dispusi sa traiasca cu o dieta alcalina puternica. De fapt, nu exista o dieta absolut sanatoasa (de exemplu, daca veti consuma prea multe legume verzi, care sunt bogate in vitamina K, riscati sa formati cheaguri de sange).

Singurul tratament alternativ creat pentru a pune microbii in hibernare este protocolul Robert O. Young. Protocolul contine mai multe suplimente care ucid microbii, dar niciunul dintre suplimente nu pot patrunde in interiorul celulelor canceroase. Numai o dieta alcalina poate patrunde in interiorul celulelor canceroase. Aceasta alcalinitate e cea care-i duce pe microbi in stare de hibernare. Doua alte tratamente pot pune unii microbi in hibernare, dar la momentul actual sunt doar speculatii.

Cand un microb este pus in hibernare, exista o veste buna si una rea. Vestea buna e ca microbul nu mai poate retine glucoza in interiorul celulelor canceroase, dar nici sa elimine micotoxinele, pentru a dezechilibra balanta electrica a celulei. Cu alte cuvinte, celula poate reveni intr-o stare normala. Vestea rea e ca, daca toate conditiile din interiorul si din afara celulei se schimba, microbii ar putea iesi din hibernare si sa determine din noua transformarea celulei intr-una canceroasa.

(Va continua)

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

9 Comments

  1. Cum ar fi o lume in care toti am dispune de toate descoperirile tehnologice la preturi accesibile, medicamentele ar fi eficiente si la pretul corect, speranta de viata ar fi aceiasi pentru toti, am trai pe o planeta evoluata ecologic, iar banii nu ar insemna decat acel prag intre mai mult si suficient. Ei bine nu ar fi corect, ilogic firii umane si in primul rand nu ar mai da perspective dezvoltarii multilaterale a societatii omenesti, in ansamblul ei, pe noi culmi de progres si civilizatie, asa ca-am zis-o bine, ca nea Nicu. Asa o zicea si el, da se potrivea numai pentru ai lui. Noi sa fim sanatosi ca belelele curg.

  2. Cum ar fi o lume in care toti am dispune de toate descoperirile tehnologice la preturi accesibile, medicamentele ar fi eficiente si la pretul corect, speranta de viata ar fi aceiasi pentru toti, am trai pe o planeta evoluata ecologic, iar banii nu ar insemna decat acel prag intre mai mult si suficient. Ei bine nu ar fi corect, ilogic firii umane si in primul rand nu ar mai da perspective dezvoltarii multilaterale societatii omenesti in ansamblul ei, pe noi culmi de progres si civilizatie. Asa ca-am zis-o bine, ca nea Nicu. Asa o zicea si el, da se potrivea numai pentru ai lui. Noi sa fim sanatosi ca belelele curg.

  3. Cum ar fi o lume in care toti am dispune de toate descoperirile tehnologice la preturi accesibile, medicamentele ar fi eficiente si la pretul corect, speranta de viata ar fi aceiasi pentru toti, am trai pe o planeta evoluata ecologic, iar banii nu ar insemna decat acel prag intre mai mult si suficient. Ei bine nu ar fi corect, ilogic firii umane si in primul rand nu ar mai da perspective dezvoltarii multilaterale societatii omenesti in ansamblul ei, pe noi culmi de progres si civilizatie. Ase ca-am zis-o bine, ca nea Nicu. Asa o zicea si el, da se potrivea numai pentru ai lui. Noi sa fim sanatosi ca belelele curg.

  4. nu prea cred chestia asta.si ca exemplu sunt o gramada de oameni de la tara care in ultima vreme fac cancere..si astia se hranesc mult mai natural ca si noi astia de la orase..aia de ce fac cancere?hmm?sau sunt tari in care nu sunt atatea cazuri de cancer..pararea mea ca cancerele se fac datorita poluarii masive si a radioactivitatii existente..treaba cu vindecatul pe cale naturala…nu pre o cred..de ce unele cazuri de cancere sunt vindecabile prin chimio/radioterapie?de ce pe astia ii vindeca si pe altii nu?pentru ca raspund tipurile de cancere la chimio/radioterapie..

  5. Numele meu este Victoria de la Oslo care trăiesc în Marea Britanie, vreau să depună mărturie despre Dr. Michael Osas, Dumnezeu va continua să vă binecuvânteze din belșug pentru faptele bune pe care le faci în viața oamenilor, voi continua să scriu bine și postarea de marturii despre te pe internet, am fost testat HIV pozitiv în 2011 și s-au simtit deprimat tot acest timp, până când am văzut un blog despre Dr. SAOS Micheal vindecat oameni cu ierburi și puteri spirituale, nu am crezut, dar am decis să-i dea un încerca, l-am contactat și a urmat instrucțiunile date spre surprinderea mea, am avea, de asemenea, vindecarea mea, eu sunt atât de fericit să fie vindecat, așa că am promis pentru a transmite acest mesaj către lume. Dacă aveți orice problemă sau vă sunt, de asemenea, infectate cu orice boală cum ar fi HIV / SIDA, Staphylococcus, herpes Cancer vă rugăm să trimiteți e-mail la dr.Micheal Osas-l acum ****. Eu garantez pentru el 100%, poți să-mi adăuga pe facebook: coolbabytp sau ********.

    Mesaj editat de admin: ROG NU MAI FACETI RECLAME IN MESAJE!