luni, ianuarie 30, 2023
AcasăFranturi de realitateAdevarul despre cancer (partea 2): celulele canceroase si rolul alimentatiei in aparitia...

Adevarul despre cancer (partea 2): celulele canceroase si rolul alimentatiei in aparitia lor

Adevarul despre cancer (partea 2): celulele canceroase si rolul alimentatiei in aparitia lor

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

microbi31In prima parte a articolului (https://www.almeea.ro/adevarul-despre-cancer-partea-1-cancerul-e-produs-de-un-microb/) vorbeam despre faptul ca aceasta boala grava, cancerul, este provocat de un microb. Intelegerea teoriei microbiene a cancerului nu explica de ce microbii pot patrunde in interiorul celulelor la unii oameni, iar la altii nu. De exemplu, acizii grasi trans (TFA), care sunt molecule foarte rigide, se ataseaza de peretii celulelor si blocheaza portiunile care, in mod normal, permit glucozei sa patrunda in celula, cauzand diabetul. Dar, in acelasi timp, e posibil ca aceste grasimi sa cauzeze subtierea peretilor celulei, permitand astfel microbilor sa patrunda inauntrul ei.

Asadar, orice substanta se considera a fi „carcinogena”, daca ea subtiaza sau distruge peretii celulelor si permite microbilor sa patrunda in celule. Exista multe lucruri care fac acest lucru, ca de exemplu:
– o alimentatie foarte acida;
– numeroase substante chimice si procesate (celebrele E-uri);
– o substanta care taie tesutul intern, formand o mica suprafata de sange in tesut, permitand astfel microbilor sa se concentreze si sa slabeasca membranele celulelor (peste 90% din cancere isi au originea in tesut) etc.

Asadar, ce cauzeaza cancerul? Multele substante care distrug peretii celulelor, permitand astfel microbilor sa patrunda acolo, sau microbii insisi care cauzeaza ca celulele sa devina anaerobice? Raspunsul e valid in ambele situatii. Practicile nesanatoase de alimentatie din zilele noastre au eliminat mineralele din dieta noastra si au introdus multe lucruri rele in trupurile noastre. Pentru ca alimentele sa aiba un gust mai bun si o culoare mai apetisanta, au fost create o multime de substante care pur si simplu slabesc peretii celulelor. Si, asa cum aratam in prima parte a articolului, microbii care produc cancerul capata diverse forme: subvirus, virus, ciuperca, bacterie.

Odata ce microbii patrund in celulele normale, acestea devin anaerobe. Conform unei minunate carti scrise de Ron Gdanski si intitulate „Cancerul: cauze si tratament”, inca un lucru se intampla cu acesti microbi, odata ce ei ajung in celulele canceroase. Odata ce aceste celule canceroase se divid, peretii noilor celule se intaresc prin coruperea ADN-ului si, astfel, mai putin oxigen va ajunge in celule.

In ceea ce priveste raspandirea cancerului, se poate pune intrebarea: de ce se raspandeste cancerul? Din cauza coloniilor de microbi care nu se gasesc in interiorul celulelor cancerroase, dar sunt pregatite sa patrunda in celulele sanatoase? Sau pentru ca celulele canceroase se divid normal? Ambele teorii s-ar putea sa fie corecte. Totusi, mai exista si o a treia teorie care ar trebui sa fie luata in considerare. Cum microbii din interorul celulelor canceroase se divid, s-ar putea sa exista o presiune ca aceste celule sa se divida mai repede decat ar face-o normal. Cu alte cuvinte, cresterea populatiei de microbi din interiorul celulelor canceroase, ar forta celula sa se divida mai repede.

In urmatoarele parti, vom vorbi si despre tratamentele neconventiale pentru tratarea acestei boli.

(Va urma)

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

3 Comments

  1. Normal orice microb,bacterie,virus,ets sunt distruse de sistemul imunitar.Totusi in momentul cand alimentatia este acida,in special din cauza carnii consumate acel microb,virus,bacterie,etc. ce cauzeaza,cancerul,se inveleste intr-o protecte formata dintr-o protenia animala.Astfel sistemul imunitar nu mai recunoaste intrusul si sigur nu il mai poate distruge.Au aparut tot felul de aparate care genereaza un curent ,la o anumita vibratie si care crapa acea protectie din jurul „intrusului”.Sistemul imunitar il recunoaste si il distruge.Asta inseamna sa mergi direct la cauza.Bineinteles ca eliminand cauza principala si anume alimentatia acida,nu va mai fi nevoie de nici un aparat caci nici o celula canceroasa nu poate supravietuii intr-un corp alcalin.

  2. […] articole (http://www.almeea.com/adevarul-despre-cancer-partea-1-cancerul-e-produs-de-un-microb/ si http://www.almeea.com/adevarul-despre-cancer-partea-2-celulele-canceroase-si-rolul-alimentatiei-in-a…) despre teoria conform careia cancerul este produs de un microb. Industria medicala vrea sa ne […]