Home Franturi de realitate Adevarul despre cancer (partea 1): cancerul e produs de un microb!

Adevarul despre cancer (partea 1): cancerul e produs de un microb!

by admin
139 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

celula anaeroba 1Aceasta boala grava pentru omenire, cancerul, a starnit de-a lungul timpului o serie de controverse, atat din punct de vedere al cauzelor, cat si a tratamentelor. Site-ul www.almeea.ro va prezinta, in premiera in Romania, o serie de articole non-conventionale despre cancer, in opinia cercetatorului R.Webster Kehr, de la Independent Cancer Research Foundation, Inc., o fundatie independenta de cercetare a cancerului.

In acest articol, vom vorbi despre cauzele care produc cancerului. Iar lectia de baza e aceea ca aceasta boala grava e provocata de…un microb! Un laureat al premiului Nobel, Otto Heinrich Warburg, a descoperit ca o celula canceroasa este una anaerobica, adica nu arde oxigenul ca o celula normala, ci fermenteaza glucoza pentru a obtine energie. Iar, transformarea din celula normala in una anaerobica se datoreaza unui microb. Dar, ce fel de microb? Unii spun ca e virus, altii ca e o ciuperca, iar altii ca e o bacterie. Care e raspunsul corect? Toti au dreptate… toti vorbesc de acelasi microb, si asta intrucat microbul este extrem de pleomorfic, adica isi schimba formele si marimile in mod frecvent, in functie de mediul in care se afla.

Microbul de cancer patrunde in interiorul celulei normale, si chiar si in interiorul nucleului acelei celule, si o transforma in celula canceroasa. Dar care sunt mai exact etapele prin care o celula normala se transforma in celula maligna? Iata-le:

1)  Ca urmare a unei membrane celulare slabite, ce poate fi cauzata de un agent carcinogen sau de multe alte lucruri, un microb e capabil sa patrunda intr-o celula normala.

2) Microbul, odata ce patrunda inauntrul celulei, va consuma din glucoza celulei.

3) Microbul excreta “micotoxine,” niste hormoni periculosi pentru organism.

4) Intrucat micotoxinele sunt extrem de acide, interiorul celulei devine si el foarte acid (o caracteristica a celulei canceroase e aceea ca este extrem de acida).

5) Mitocondriile celulei (care converteste glucoza in energie) primeste extrem de putina glucoza, intrucat microbul a consumat cea mai mare parte din glucoza.

6) Mitocondriile celulei au parte astfel de o serie de micotoxine (un fel de “gunoi daunator”), ce nu pot fi convertite in energie.

7) Sunt trimise semnale catre receptorii de insulina si glucoza ale celulei pentru a se aduce mai multa glucoza.

8 ) Mai multa glucoza patrunde in celula (de 15-17 ori mai multa decat e normal), dar, cea mai mare parte din glucoza e preluata de microb, care se multiplica…iar mitocondriile celulei pur si simplu se “scalda” intr-o mare de micotoxine. In mod normal, glucoza se converteste in piruvat, iar piruvatul patrunde in mitocondrii, dar, fara glucoza, piruvatul devine din ce in ce mai putin.

9) Intrucat exista o limita a acestor doua tipuri de receptori, nu exista o cale prin care mitocondriile sa obtina destula glucoza/piruvat si energie.

10) Celula a devenit acum oficial canceroasa, intrucat nivelul de energie scade si a devenit anaerobica.

Intrucat microbul din interiorul celulei este sanatos, iar celula e bolnava, este foarte greu sa ucizi microbul din interiorul celulei, fara sa ucizi celula. In concluzie, mitocondriile celulei, in loc sa “innoate” intr-o “mare de piruvat” (ce este creat din glucoza), “innoata” intr-o mare de micotoxine extrem de acide. Microbul, nu doar ca fura glucoza din mitocondrii, dar mai si excreta micotoxine. Astfel, celula, pentru a supravietui, este fortata sa se foloseasca de fermentatie, pentru a crea o cantitate cat de mica de energie.

Dar, microbul mai face ceva in interiorul celulei: creeaza un invelis gros de proteine, pe peretii celulei, care, nu numai ca va atrage glucoza, dar va bloca si oxigenul. Asadar, acest invelis gros de proteine indeplineste 3 roluri:

– atrage glucoza: se stie ca celulele canceroase consuma mai multa glucoza decat celulele normale (si de aceea, vitamina C este foarte utila in lupta cu aceasta boala, intrucat vitamina C are o forma moleculara similara cu cea a glucozei, dar vitamina C chiar poate ucide microbul);

– tine departe oxigenul de celula (microbul uraste oxigenul, de aceea scopul invelisului este sa tina oxigenul departe);

– blocheaza sistemul imunitar sa recunoasca acele celule ca fiind celule canceroase.

De aceea, intelegand acest invelis gros de proteine, se poate dezvolta un tratament eficient pentru vindecarea acestei boli grave.

(Sfarsitul partii 1… Va continua)

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

14 comments

cornel 11 iunie 2013 - 1:00

sper. mama e bolnava de cancer. de 8 ani ne luptam cu asa ceva. e groaznic. ne lipim de orice stire referitoare la cancer. am incercat orice, se pare ca nu functioneaza nimic, din pacate. abia astept stirea ca s-a gasit tratament eficace impotriva cancerului, asta in timp util. nu imi plac stirile “pe jumatate”, stiri fara un tratament. e dezgustator. nu incercati sa va puneti in pielea unui bolnav, nu reusiti, altfel, lumea va scrie diferit despre cancer

Mircea 11 iunie 2013 - 7:54

Pt Cornel, numai bunul D’zeu știe cum se tratează boala, poți sa citești despre Gerson teraphy, vitamina B 17, vitamina C injectabil direct in vena, apa lămâie +bicarbonat, poate ajuta, multă sănătate doresc mamei si lumina .

Ilie Sorin Niculae 11 iunie 2013 - 14:12

De ce nu spui ca Vitamina B17 vindeca Cancerul, iar cei sanatosi care consuma frecvent alimente care contin Vitamina B17 (de genul miezul de la maxim 10 samburi de Caise ) nu vor face absolut deloc Cancer?
Companiile farmaceutice nu au nici un interes sa se afle, dar o simpla cautare pe Google spune multe.

Pelasgus 11 iunie 2013 - 14:43

Cu vitamina B17 sau Amygdalin ați încercat ?

Adi 11 iunie 2013 - 15:50

Cornel, v-ati rugat?

eu 11 iunie 2013 - 17:41

cornel nu ati incercat cura lui rudolf breuss?

CARLOS 13 iunie 2013 - 10:23

Va recomand sa vizionati filmul documentar “Adevarul despre cancer”. Il gasiti pe net, are 2 parti.

bamse 13 iunie 2013 - 10:27

prostii.nici macar scris corect gramatical,cumnata mea este medic oncolog si a murit de ras

dan 13 iunie 2013 - 22:10

Multumim pentru articol – Asteptam si partea II … Am auzit ca trebuie sa consumam din abundenta lamai… La mine sotia(27ani) a fost operata de cancer ovarian acum un an (cumparam cu lazile lamai), dar acum a mai aparut o tumoare la splina… Acum nu mai stim in ce sa mai avem incredere – in chimio sau lamai.
SANATATE LA TOTI!

LetaaL 14 iunie 2013 - 22:04

@bamse- D-zeu sa o ierte mai , zice o vorba ce umbla din gura in gura pe la noi ! Articolul de fata nu stiu cat de practic poate fi dar macar le da unora speranta ca exista si pentru ei o sansa reala la o viata normala si nu una trecuta prin spitale ……………………………………..!

Adevarul despre cancer (partea 2): celulele canceroase si rolul alimentatiei in aparitia lor | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal 19 iunie 2013 - 22:16

[…] urmatoare sunt dintr-o carte rara din secolul… _____________________________ 10 Iun 2013 Adevarul despre cancer (partea 1): cancerul e produs de un microb! () Aceasta boala grava pentru omenire, cancerul, a starnit… _____________________________ 9 […]

brelea petre 20 iulie 2013 - 13:34

datorita nivelului ridicat de aciditate——–consumati constant banalul BICARBONAT DE SODIU–dupa aproximativ 9-12 luni o sa se usuce si sa dispara alunitele de pe corp [numai cele ce contin acel microb]……..MULT SUCCES

Adevarul despre cancer (partea 1): cancerul e produs de un microb! - REVISTE 9 octombrie 2013 - 14:45

[…] cercetatorului R.Webster Kehr, de la Independent Cancer Research Foundation, Inc., o fundatie […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

Leave a Comment