Acest baiatel de 3 ani, ce suferea de leucemie, a fost vindecat cu ajutorul uleiului de canabis, dupa ce medicii i-au acordat doar 2 zile de trait!

ulei de canabisMedicii i-au spus lui Landon Riddle, un baietel de 3 ani, ca n-avea decat 8-10% sanse de supravietuire, dupa ce a fost diagnosticat cu leucemie. Dandu-i-se doar 2 zile pentru a trai, orice speranta parea a fi pierduta in aceasta situatie nefericita. Landon si-a pierdut apetitul pentru mancare, dupa ce a facut doua luni de chimioterapie, avand pana la 50 de varsaturi pe zi. Medicii i-au spus ca nu a existat nicio alta solutie in afara de chimioterapie. „Tot pieptul sau era plin de tumori, motiv pentru care el nu mai putea respira”, a declarat Sierra Riddle, mama lui Landon.

Apoi, bunica lui Landon a sugerat ca nepotul ei sa incerce o alta metoda, si anume folosirea uleiului de canabis. Aceasta era o ultima speranta, familia lui Landon mutandu-se din statul Utah in statul Colorado, unde tratamentul cu ulei de canabis e legal. Dupa cateva zile de tratament cu ulei de canabis, baietelul si-a recapatat apetitul fata de mancare, iar o varietate de alte simptome problematice au disparut curand dupa acest tratament. Stomacul bolnav al baiatului s-a refacut, permitandu-i din nou sa se bucure de mese, fara a mai voma.

Mama baiatului a spus: „Inimile noastre s-au umplut de bucurie, canabisul a adus inapoi zambetul pe fata lui Landon. Baiatul a inceput sa se simta din ce in ce mai bine! A fost ca si cum un miracol s-a intamplat! El zambeste din nou si a inceput sa manance din nou!”

Sierra a scris pe blogul ei ca „este odios ca cineva sa fie condamnat pentru ca a ales canabisul in locul medicamentelor chimice. Nu va pierdeti timpul cu alt tratament chimioterapeutic”.

Total adevarat ce spune femeia aceasta! Intr-un articol de pe site-ul almeea.ro publicat la inceputul lui 2015 (Miracol in America! Tumoarea unui bebelus de 8 luni a fost distrusa cu ajutorul uleiului de canabis! Canabisul este cel mai puternic tratament anti-cancer din lume!), se poate citi cum un bebelus de 8 luni a fost vindecat cu ajutorul uleiului de canabis.

1 Trackback / Pingback

  1. A FOST VINDECAT CU AJUTORUL ULEIULUI DE CANABIS, DUPA CE MEDICII I-AU ACORDAT DOAR 2 ZILE DE TRAIT

Leave a Reply