vineri, februarie 3, 2023
AcasăFranturi de realitateAcest baiatel de 3 ani, ce suferea de leucemie, a fost vindecat...

Acest baiatel de 3 ani, ce suferea de leucemie, a fost vindecat cu ajutorul uleiului de canabis, dupa ce medicii i-au acordat doar 2 zile de trait!

Acest baiatel de 3 ani, ce suferea de leucemie, a fost vindecat cu ajutorul uleiului de canabis, dupa ce medicii i-au acordat doar 2 zile de trait!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

ulei de canabisMedicii i-au spus lui Landon Riddle, un baietel de 3 ani, ca n-avea decat 8-10% sanse de supravietuire, dupa ce a fost diagnosticat cu leucemie. Dandu-i-se doar 2 zile pentru a trai, orice speranta parea a fi pierduta in aceasta situatie nefericita. Landon si-a pierdut apetitul pentru mancare, dupa ce a facut doua luni de chimioterapie, avand pana la 50 de varsaturi pe zi. Medicii i-au spus ca nu a existat nicio alta solutie in afara de chimioterapie. „Tot pieptul sau era plin de tumori, motiv pentru care el nu mai putea respira”, a declarat Sierra Riddle, mama lui Landon.

Apoi, bunica lui Landon a sugerat ca nepotul ei sa incerce o alta metoda, si anume folosirea uleiului de canabis. Aceasta era o ultima speranta, familia lui Landon mutandu-se din statul Utah in statul Colorado, unde tratamentul cu ulei de canabis e legal. Dupa cateva zile de tratament cu ulei de canabis, baietelul si-a recapatat apetitul fata de mancare, iar o varietate de alte simptome problematice au disparut curand dupa acest tratament. Stomacul bolnav al baiatului s-a refacut, permitandu-i din nou sa se bucure de mese, fara a mai voma.

Mama baiatului a spus: „Inimile noastre s-au umplut de bucurie, canabisul a adus inapoi zambetul pe fata lui Landon. Baiatul a inceput sa se simta din ce in ce mai bine! A fost ca si cum un miracol s-a intamplat! El zambeste din nou si a inceput sa manance din nou!”

Sierra a scris pe blogul ei ca „este odios ca cineva sa fie condamnat pentru ca a ales canabisul in locul medicamentelor chimice. Nu va pierdeti timpul cu alt tratament chimioterapeutic”.

Total adevarat ce spune femeia aceasta! Intr-un articol de pe site-ul almeea.ro publicat la inceputul lui 2015 (Miracol in America! Tumoarea unui bebelus de 8 luni a fost distrusa cu ajutorul uleiului de canabis! Canabisul este cel mai puternic tratament anti-cancer din lume!), se poate citi cum un bebelus de 8 luni a fost vindecat cu ajutorul uleiului de canabis.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.