Almeea
Orgoni Crystal

 
11

20 de adevaruri socante si sfaturi despre cum sa nu va imbolnaviti niciodata

vindecare 39In articolul de ieri despre “Cartelul militaro-medicalo-petrochimic-farmaceutic ne vrea bolnavi, sterili si indopati cu medicamente” am vorbit despre cat de bolnav este intreg sistemul farmaceutico-medical, cel care, culmea, ar trebui sa ne mentina sanatosi. Astazi, va vom da niste sfaturi si adevaruri de care trebuie sa tineti seama, daca doriti cu adevarat sa fiti sanatosi.

1) Laptele pasteurizat si produsele lactate pasteurizate sunt toxice pe termen lung si nu fac bine organismului. Consumati doar produse lactate naturale, “crude”, neprocesate (cititi mai multe in acest articol: Feriti-va de laptele pasteurizat din magazine, caci acesta va imbolnaveste grav!)

2) Aspartamul care se gaseste intr-o multime de alimente (printre care si in guma de mestecat) poate distruge creierul uman. Asa ca nu consumati niciodata alimente ce contin aspartam (cititi mai multe in acest articol: Avertisment! Aspartamul din guma de mestecat distruge creierul uman!)

3) Terapiile energetice subtile pot vindeca virtual orice boala!

4) Aditivii alimentari sunt principala cauza a bolilor moderne. Consumati cat mai putine alimente preparate sau semipreparate; incercati sa le pregatiti singuri.

5) Industria alimentara creeaza in mod intentionat alimente care te fac sa-ti creasca apetitul, sa mananci mai mult, sa te ingrasi si sa te imbolnavesti. Sfatul nostru e sa consumati cat mai multe fructe si legume si sa renuntati la mancarea gata preparata din magazine si fast-food-uri.

6) Vaccinurile te imbolnavesc si mai mult si n-ar trebui sa fie folosite niciodata (cititi mai multe in acest articol: Conspiratia vaccinurilor: un expert in domeniu ne avertizeaza cat de periculoase sunt vaccinurile).

7) Cancerul poate fi vindecat fara droguri si fara medicamente. Unul dintre cele mai bune tratamente naturiste il reprezinta canabisul (cititi mai multe in acest articol: Cancerul poate fi invins de canabis! Zeci de studii medicale din intreaga lume demonstreaza acest lucru!)

8 ) Stresul face ca trupul dvs. sa devina acid; daca reusiti sa controlati stresul, atunci veti putea evita multe din boli si veti fi astfel tot timpul sanatosi. Si asta pentru ca trupul dvs. este alcalin in starea sa naturala, si doar mediul inconjurator sau mintea il poate transforma in acid.

9) Gandurile voastre va pot imbolnavi sau vindeca. Asa ca aveti grija ce ganditi!

10) Daca mancati carne, sa folositi carne ale unor animale sau pasari ce sunt crescuti natural, fara ingrasaminte chimice.

11) Alimentele noastre pline de chimicale se afla la originea multor boli. Asa ca revenim la sfatul nr.5: consumati cat mai multe fructe si legume si sa renuntati la mancarea gata preparata din magazine si fast-food-uri.

12) Poluarea electromagnetica este extrem de daunatoare trupului uman; asadar, trebuie sa va protejati de ea.

13) Multe din medicamentele actuale chiar daca par ca vindeca o boala, ele cauzeaza si mai multe boli.

14) Industria farmaceutica vinde in mod intentionat medicamente ineficiente si periculoase, avand ca scop suprimarea tratamentelor eficiente si naturale ale bolilor.

15) Psihiatria, psihologia si alte medicamente psihiatrice nu ajuta deloc pacientii, cauzand, din contra, si mai multa depresie, sinucidere si acte violente.

16) E bine sa folositi magneti, pentru ca acestia pot vindeca si ameliora durerea.

17) Durerea din trup poate fi eliminata usor fara medicamente si chirurgie (de exemplu, prin acupunctura; vezi acest articol: Incredibil cat de eficienta poate fi acupunctura fata de tratamentele clasice ale medicinii actuale!)

18) Fluorura din apa de baut de la robinet este toxica (cititi mai multe in acest articol: Fluorura din apa poate duce in viitor la nasterea de oameni fara schelet?). Sfat: nu beti niciodata apa de la robinet!

19) Oxigenul poate fi un tratament pentru vindecarea multor boli.

20) Exercitiile yoga si meditatiile au beneficii de sanatate extraordinare.

 


 
banner