OZN-urile provin din Atlantida, continentul disparut in adancurile oceanului!

OZN Atlantida 2O versiune uimitoare despre originea OZN-urilor a fost emisa de ufologul american Oscar Bigris. Acesta crede ca farfuriile zburatoare sunt trimise de pe continentul Atlantida, continent disparut in adancurile oceanului.

Se pare ca locuitorii de pe Atlantida stiau ce soarta ii asteapta – scufundarea imediata in apele oceanului. Ei s-au dovedit a fi neputinciosi in fata catastrofei care ii astepta, spune Bigris. Probabil ca atlantii credeau ca toata planeta noastra va fi atinsa de catastrofa, pentru ca altfel ar fi putut incerca sa se mute pe alte continente si sa puna acolo baza unei colonii. De aceea, s-au indreptat catre cosmosul indepartat. Unii dintre ei, probabil, au gasit acolo conditii prielnice pentru trai, altii au avut mai putin noroc si au inceput sa se intoarca pe Pamint in diferite perioade istorice.

Dupa parerea cercetatorului, prin aceasta se explica si asemanarea arhitecturala dintre unele constructii aflate la mii de kilometri distanta, in diferite zone ale planetei noastre, cum ar fi Egiptul, China si America de Sud. Prin aceasta se poate de asemenea explica pauza de 3.000 de ani dintre construirea piramidelor din Egipt si cele din America de Sud. Calatorii de pe Atlantida s-au stabilit in aceste locuri in perioade istorice diferite, insa au construit acelasi lucru ca si in patria lor scufundata. Se pare ca OZN-urile atlantilor zboara si astazi deasupra lumii noastre, iar colonizarea acesteia de catre ei continua.

Bigris considera ca acum, cind locuitorii Atlantidei calatoresc in timp, ei incearca de fapt sa isi dubleze civilizatia. De aceea, foarte multi cercetatori spera ca pe Pamant, datorita eforturilor acestui popor foarte bine dezvoltat, va veni vremea unui progres la fel ca acela care a existat pe Atlantida.

Be the first to comment

Leave a Reply