Gustul amar amplifica inteligenta, trezeste inspiratia si favorizeaza detasarea

Gustul amar trezeste inspiratia si favorizeaza detasarea. Exista unele momente cand fiecare dintre noi ajungem sa ne dorim fim in mod natural si din tot sufletul sa ne desprindem de aspectele comune de fiecare zi si sa iesim macar launtric din ceea ce este cotidian.

Fiecare ne dorim atunci sa experimentam o stare plina de cat mai multa limpezime, usurinta si detasare. Este posibil o astfel de stare sa o putem obtine daca vom urmari sa descoperim in mod direct puterea miraculoasa ce se afla in gustul care este cel mai putin utilizat in prezent, si anume gustul amar.

Prezent mai ales in plantele medicinale, cum ar fi spre exemplu coada soricelului, sunatoarea, musetelul, cicoarea, papadia, pelinul sau tintaura, gustul amar are o miraculoasa putere vindecatoare. Totodata gustul amar prezinta un puternic efect tonic atat asupra corpului fizic, cat si asupra psihicului si mintii. Astfel, gustul amar amplifica usurinta mintii si creeaza premizele amplificarii inteligentei.

Cu ajutorul gustului amar, noi putem trezi calitatile superioare ale mintii, in primul rand puterea de intelegere superioara. Asadar, de fiecare data cand urmarim sa beneficiem de rezultatele pozitive care pot sa apara in urma unei stari de inspiratie geniala, putem in prealabil sa utilizam o cantitate egala cu o lingurita rasa de pulbere bine macinata dintr-una din plantele enumerate, pentru ca astfel sa cream premizele aparitiei unei asemenea stari.