Avertisment! Aspartamul din guma de mestecat distruge creierul uman!

Daca inca cumparati guma de mestecat si o folositi, incetati sa o mai faceti chiar astazi! Nu mai cumparati sau mestecati o alta guma de mestecat pana cand nu cititi acest raport. El contine o lista cuprinzatoare de branduri importante, care ar trebui sa fie evitate, din cauza a doi compusi toxici care le contin, aspartamul si sucraloza.

Cand este incalzit la 30 de grade Celsius (gura umana are circa 37 de grade Celsius) – aspartamul elibereaza atomi liber de metanol, care se descompune in organism in acid formic si formaldehida.

Gigantul corporatist Monsanto, creatorul aspartamului, stie totul despre pericolele sale. Aceasta corporatie finanteaza Asociatia Americana de Diabet, Colegiului Medicilor Americani sau Congresul SUA. Un raport recent al lui „Business Week” au aratat ca Monsanto a cheltuit 2 milioane de dolari pentru lobby langa guvernul Statelor Unite doar in trimestrul 3 al anului 2011.

Multe proiecte de lege din Congresul SUA, care au incercat sa avertizeze si sa protejeze oamenii cu privire la pericolele aspartamului, au fost eliminate de puternicele lobby ale corporatiilor farmaceutice.

Aspartamul din guma de mestecat este absorbit de mucoasa bucala a gurii, de gingii si de limba. Conform cercetarilor, deoarece aspartamul este absorbit in felul acesta, el face mai mult rau decat in ​​cazul in care ar fi fost injectat intravenos. Aspartamul merge direct in creier, trecand prin maduva spinarii si prin bariera sange-creier, atunci cand este absorbit in gura. Cea mai mica cantitate de aspartam (cum ar fi cea continuta intr-o guma de mestecat) este foarte periculoasa si daunatoare pentru sanatatea organismului.

Cand aspartamul este ingerat in tractul digestiv, el se descompune in numeroase alte otravuri. Molecula intacta de aspartam si forma sa de diketopiperazina sunt cu mult mai toxice decat orice alte intoxicatii provenite in timpul digestiei, ajungand direct si la ficat prin intermediul venei porte. Aspartamul este o substanta toxica, dar este cu atat mai rar cu cat e obtinut prin intermediul gumei de mestecat.

Dr. Russell L. Blaylock, profesor de neurochirurgie la Universitatea de Medicina din Mississippi, a publicat recent o carte prin care a oferit detalii despre distrugerile cauzate de ingestia excesiva a acidului aspartic din aspartam. Aspartamul si glutamatul actioneaza ca neurotransmitatori in creier, facilitand trasmisia informatiilor de la neuron la neuron. Prea mult aspartam si glutamat in creier ucide anumiti neuroni, permitand influxul a prea mult calciu in celule. Acest influx cauzeaza o cantitate excesiva de radicali liberi, care ucid celulele. Distrugerea celulei neurale poate fi cauzata de aspartamul si glutamatul din exces, de aceea ele mai sunt denumite si exitotoxine. Ele excita sau stimuleaza celulele neurale pentru a muri. Asadar, excesul de aspartam distruge incet neuronii creierului, astfel incat pe termen lung pot aparea boli afectiuni grave ca: scleroza multipla, pierderi de memorie, epilepsie, boala Alzheimer, sindromul Parkinson, hipoglicemie, SIDA etc.

Daca doriti sa evitati aspartamul, va rugam sa retineti ca el este prezent nu numai in guma de mestecat. Acesta este un ingredient comun in multe alimente ambalate si bauturi, in special in cele care sunt comercializate ca fiind fara adaos de zahar sau avand continut scazut in calorii. De exemplu, iaurt, bauturi racoritoare, prajiturile pentru diabetici, deserturile congelate, indulcitorii artificiali, siropurile si bomboanele impotriva tusei.

Un val de publicitate negativa a distrus acceptarea publica a aspartamului si de aceea vanzarile sale au scazut vertiginos. Un producator din Olanda, de exemplu, a dat faliment, iar un alt producator din SUA de aspartam, Merisant, a dat faliment, avand datorii de 230 de milioane de dolari.

Pentru a ne pacali inca o data, aspartamul isi va schimba numele in AminoSweet. Ei vor astfel, din nou sa ne imbolnaveasca si sa ne ucida. Depinde de noi sa evitam consumul acestui produs „criminal”.