2013 in numerologie… Cifra anului personal pentru 2013

2013 este un an al cifrei 6 (2+0+1+3=6). 6 este o cifra iubitoare, grijulie, responsabila, calda, umana, plina de compasiune si care directioneaza cea mai mare parte a energiei sale catre grupuri mici, strans unite: familie, comunitate, prieteni. Legaturile care ne unesc devin si mai puternice pe parcursul unui an 6. Dar are si dezavantajele sale. Anul 6 tinde sa fie extrem de protector si plin de dezbinare (noi vs. restul lumii). Cu greu poate fi obiectiv si tinde sa se amestece in treburile altor oameni.

Interesant e faptul ca, numerologic, anul 2013 e format si din cifre individuale negative (1,2), dar si cifre pozitive indiviuale sau compuse (3, 4=3+1). Individualitatea, independenta este caracteristica cifrei 1, in tmp ce cooperarea si diplomatia e caracteristica cifrei 2. Astfel, ne putem astepta la diminuarea acestor calitati. Oamenii ar putea simti ca independenta lor este amenintata. Vom vedea in 2013 mai putina toleranta la opiniile opuse. Pe de alta parte, in 2013 gasim creativitatea si comunicarea cifrei 3, ceea ce inseamna ca in acest an va creste interesul pentru arta. Cifra 4 inseamna disciplina si control, ceea ce semnifica ca anul 2013 va fi bun pentru economie.

In continuare, vom discuta despre cifra anului personal al lui 2013, din punct de vedere numerologic. Pentru aceasta, trebuie mai intai sa va calculati cifra Soarelui. E foarte simplu; o veti face in urmatorul mod. Daca, de exemplu, sunteti nascut(a) pe 15 mai, adunati ziua si luna (15+5) = 20, iar la rezultatul dat adunati cifrele din interiorul numarului (2+0) = 2. Asadar, 2 va fi cifra Soarelui. Daca sunteti nascut(a) pe 23 noiembrie, adunati ziua cu luna (23+11) = 34. Apoi, adunati cifrele din interiorul numarului (3+4), iar cifra Soarelui va fi 7.

Luati cifra personala a Soarelui si adunati-o cu 6. Daca rezultatul e mai mic ca 10, atunci cifra obtinuta reprezinta cifra anului personal al lui 2013. Daca rezultatul e mai mare ca 10, atunci adunati cele 2 cifre din interiorul rezultatului, iar rezultatul va fi tot o cifra. De exemplu, daca cifra Soarelui e 7, adunati 6 la ea si rezulta 13. Asunati cele doua cifre, 1+3 = 4. Iata si semnificatiile rezultatelor pentru anul 2013:

Cifra anului personal 1: Un an cu noi inceputuri si energii pozitive
Cifra anului personal 2: Un an de relatii, sensibilitate si cooperare
Cifra anului personal 3: Un an de creativitate, motivare si inspiratie
Cifra anului personal 4: Un an plin de munca grea, discliplina si oportunitati
Cifra anului personal 5: Un an plin de schimbari, de libertate si de nepredictiblitate
Cifra anului personal 6: Un an plin de responsabilitate, iar toate energiile vi le concentrati in propriile afaceri
Cifra anului personal 7: Un an de contemplare, meditatie si impliniri spirituale
Cifra anului personal 8: Un an plin de recompense, respect si recunoastere
Cifra anului personal 9: Un an plin de perfectionare si transformare

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Anul 2013 in numerologie si astrologie. Cei cu numaru destinului 6 veti avea noroc din plin dar si cei in zodiile Rac si Scorpion! La Multi Ani tuturor va doresc!!! | Fara Secrete Romania - Singurul site din Romania dedicat cercetarii fenomenului reptilia

Leave a Reply